Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-08-06 12:29:18
Martin ako druhý stopér je iba dočasné riešenie. Mi potrebujeme čistokrvného a skúseného stopéra ku Cubarsimu a to Martin naozaj nie je. Ako záskok, povedzme ale jeho skutočné miesto je skôr na ľavej obrane.
2026-08-06 12:35:05
On by mohl být tak druhá alternativa na pozici levého stopera, s takovou pozicí by se měl ztotožnit. Měla by být priorita přivést kvalitního levonohého stopera.
2026-08-06 13:27:15
Štáb odborníkov na tejto stránke má protichodné nazory na Martina.Ja nie som odborník, tak to celé nechám na štáb na čele s Flickom,budem držať palce mužstvu , ktoré bude Flickom poskladané, želám mu šťastnú ruku, nech sa všetci tešime z čo najviac dobrých výsledkov v nastávajúcej sezóne ✊ ( nie kampane🤣).
ViscaanolecraB Premium
2026-08-06 21:21:29
Akoby top hráč musel byť vždy len kúpený za veľké peniaze. Nesúhlasím s tým, že tí najlepší sa len kupujú za milióny. Práve Barca dokazuje, že si top hráčov dokáže aj sama vychovať a udržať v klube. Že Martin najprv laboroval na LB a teraz je stopér, to nehovorí nič o tom, že by to predtým nevedeli odhadnúť, ale o tom, že to skúsil na najvyššej úrovni a dáva to, hlavne psychicky. Ako tu niektorí píšu o "ideálnych" nákupoch, možno sčasti majú pravdu, ale oveľa viac sa mi páči takýto postup hore, ako napr. Cubarsí či Yamal.