Martin ako druhý stopér je iba dočasné riešenie. Mi potrebujeme čistokrvného a skúseného stopéra ku Cubarsimu a to Martin naozaj nie je. Ako záskok, povedzme ale jeho skutočné miesto je skôr na ľavej obrane.
To, ze treba noveho lavonoheho stopera je pravda. Ale Martin si to ako LCB pekne ustrazil ked hral. Podla mna, praveze ako stoper je ovela istejsi ako lavy obranca. Ak hral ako lavy obranca, tak som len trpol kedy zakiksuje, takto na stoperovy z neho nemam takyto pocit.
Zase od doby co se na tu pozici dostal se na ní hodně zlepšila a já nevidím důvod aby v 24 letech se nemohl posouvat dále a být tam parádní. On hraje vždy na 110%
Jestli jsou peníze, tak musíme koupit hrot. Stoper dle mě letos nepřijde.
On by mohl být tak druhá alternativa na pozici levého stopera, s takovou pozicí by se měl ztotožnit. Měla by být priorita přivést kvalitního levonohého stopera.
Štáb odborníkov na tejto stránke má protichodné nazory na Martina.Ja nie som odborník, tak to celé nechám na štáb na čele s Flickom,budem držať palce mužstvu , ktoré bude Flickom poskladané, želám mu šťastnú ruku, nech sa všetci tešime z čo najviac dobrých výsledkov v nastávajúcej sezóne ✊ ( nie kampane🤣).
Akoby top hráč musel byť vždy len kúpený za veľké peniaze. Nesúhlasím s tým, že tí najlepší sa len kupujú za milióny. Práve Barca dokazuje, že si top hráčov dokáže aj sama vychovať a udržať v klube. Že Martin najprv laboroval na LB a teraz je stopér, to nehovorí nič o tom, že by to predtým nevedeli odhadnúť, ale o tom, že to skúsil na najvyššej úrovni a dáva to, hlavne psychicky. Ako tu niektorí píšu o "ideálnych" nákupoch, možno sčasti majú pravdu, ale oveľa viac sa mi páči takýto postup hore, ako napr. Cubarsí či Yamal.
Jestli jsou peníze, tak musíme koupit hrot. Stoper dle mě letos nepřijde.