Toto s Alvarezem už snad skončí, já ho chtěl a stále si myslím že by k nám opravdu seděl. Ale je načase nechat to plavat vzhledem k ceně která absolutně nesouhlasí a k tomu jak Atletico jedná.
Já osobně jsem s přestupákem velmi spokojený, jasně najdou se pozice kam by bylo vhodné někoho přivést, ale to se najde vždy.
Kdo osobně počítal s tím že přivedeme Gordona, Adeyemiho za skvělou cenu a ještě k tomu vyfoukneme Realu Rodriho?
Ať si každý říká co chce ale já se nemůžu dočkat sezóny 🥰
Spokojen s přestupákem? Jasně nepřijde asi Alvarez, ale nepřišel žádný jiný útočník a vypadá to, že na odchodu je Ferran, takže budeme bez útočníka. Nepřišel kvalitní levonohý stoper, který byl extrémně potřeba, protože Martin je průměrný hráč, který zvládá většinu utkání v lize, protože jsme prostě jako klub lepší a máme převahu, ale proti top klubům je marný. Nepřišel zatím ani Cancelo o kterém už od konce sezóny čteme, jak si Barcelona věří, že přijde, ale pořád tady není. Tak kde je? Jasně Gordon a Adeyemi jsou fajn. U Rodriho jsem rád, že nejde do Realu, protože oni ho dost potřebují a s ním by se výrazně pozvedli, ale u nás ho nějak extra nepotřebuju. Raději bych měl vyřešenou pozici útočníka, stopera levého a Cancela. Do útoku prostě nemůže pak cpát hráče z jiných pozic, nebudou tam hrát tak dobře a pak budou chybět na těch svých pozicích.
Mám na to jiný pohled, snažím se hledat pozitiva víc než negativa 😉. Mimochodem Martin ve velkých zápasech rozhodně nehrál špatně, on nebyl ten hlavní problém. A Flick v něm nejspíš vidí ještě větší potenciál, což je pochopitelné vzhledem k tomu jaký pokrok Martin udělal. Ale tak zřejmě se v tom asi vyznáš lépe jak náš trenér..
Určitě udělal Martin progres, Na levém obránci byl strašlivý a podprůměrný, na stoperu už je jen průměrný. Proto neříkám, že se musí prodat, ale jde spíše o variantu na lavičku jako druhou možnost. A já se nesnažím hledat negativa, dívám se na to spíše pragmaticky a reálně a ne s růžovými brýlemi, abych říkal jak je vše super a vlastně nejsou žádné problémy a máme zajištěnou každou pozici jak máme mít, když to není pravda. "Ale tak zřejmě se v tom asi vyznáš lépe jak náš trenér.." je hloupý komentář, když člověk nemá argument. Kdyby měl Flick v týmu třeba Laporteho nebo jiného kvalitního levonohého stopera, tak myslíš, že by hrál Martina, protože je to taková hvězda? Flick prostě pracuje s tím co má.
Dody7 já prostě jen věřím trenérovi který nás dostal zpátky na vrchol, co je na tom nepochopitelné? A sám jsem napsal že určitě jsou pozice kde by to chtělo někoho přivést takže růžové brýle určitě nemám, ale zároveň to nevidím tak negativně jak ty.
S tím že je Martin průměrný úplně nesouhlasím, asi máme jinou představu o průměrném hráči. A navíc nevíme jak bude hrát tuto sezónu, do budoucnosti nevidím, na rozdíl od nás ho ale Flick vidí každý den osobně a na tréninku 🙂
Zkus trochu koukat i na pozitiva a v životě ti bude lépe 😉
Jen ještě dodám, ne nadarmo si fanoušci ostatních klubů dělají srandu z fans Barcy a Realu že by byly nespokojení i kdyby přišel David Copperfield na hrot a čaroval 5 gólů na zápas 😅
Ejdyy věř mi dívám se dost na pozitiva v životě. Ale je třeba se dívat i realisticky na ten svět. A já taky věřím trenérovi, Flick je to nejlepší co nás v posledních letech potkalo a úspěchy v posledních letech jsou hlavně kvůli němu. Já někde zpochybňoval jeho nebo jeho práci? Já prostě pro něj chci kádr jaký si zaslouží, aby mohl konečně bojovat s ostatními týmy naplno, co je na tom nepochopitelné? Já to nevidím negativně, já to vidím realisticky. Jsou pozice, které měli být prostě přivedeny a to se zatím nestalo. Až se přivede Cancelo, levonohý stoper a útočník (při odchodu Ferrana 2 útočníci), tak řeknu "Super, Deco to zvládl a je to skvělý přestupák." Takže budu vnímat případnou realitu. To se zatím nestalo. Až nějaký ten útočník přijde, tak se teprve můžeme bavit o případné spokojenosti či nespokojenosti pane Copperfielde :D
Stačí se ne věci dívat realisticky a popsat je takové jaké jsou, na to není potřeba být moudrý jako sova, ale stačí nemít růžové brýle, pak je totiž těžké přijít s nějakým argumentem, což jsme nyní ve tvém komentáři viděli 😀 Ale z toho si nic nedělej, argumenty sice nemáš, ale si spokojen a pozitivní a to je hlavní. Hezký den.
Nemám argumenty? Já si jen řekl svůj pohled na věc který je jiný než tvůj. Dál o tom argumentovat nepotřebuji 😀. Ty tady furt něco meleš, mám před tebou pokleknout a říct že nějaký Dody7 má ve všem pravdu a vše zná? Nebo?
Já osobně jsem s přestupákem velmi spokojený, jasně najdou se pozice kam by bylo vhodné někoho přivést, ale to se najde vždy.
Kdo osobně počítal s tím že přivedeme Gordona, Adeyemiho za skvělou cenu a ještě k tomu vyfoukneme Realu Rodriho?
Ať si každý říká co chce ale já se nemůžu dočkat sezóny 🥰
S tím že je Martin průměrný úplně nesouhlasím, asi máme jinou představu o průměrném hráči. A navíc nevíme jak bude hrát tuto sezónu, do budoucnosti nevidím, na rozdíl od nás ho ale Flick vidí každý den osobně a na tréninku 🙂
Zkus trochu koukat i na pozitiva a v životě ti bude lépe 😉