Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
hoyer11 Premium
2026-08-11 09:40:02
Tenhle článek vystihuje přesně moje obavy - sice jsme získali možná TOP defenzivního záložníka (vlastně ještě ho nemáme), ale ….!!!! On nehraje Barcelonským stylem a nemusí to ve středu hřiště úplně klapat. V repre s ním hrál Ruiz, což za mě neni úplně tvořivý fotbalista a podle toho hra Španělska vypadala. Nebyl to krásný útočný fotbal jako na euro, ale spíš takovej taktickej italskej styl, což se v Barce zaplaťpánbůh nehraje. Ale doufejme, že to Hansi nějak sladí a Rodri bude s Pedrim fungovat jako na euru.
Adamito Premium
2026-08-11 15:16:05
Ja v tom problém nevidím, zaklad teda Pedri Rodri, první náhrada Bernal, zápasu je hodně takže budou hrát všichni. S De Jongem tuto sezonu nepočítám s opatrnosti Flicka si letos moc nekopne, dělá to se všemi hráči po zranění. Nez se vrátí po zranění, Bernal může vyletět a hrát za 2-3 roky stabilní střed s Pedrim. De Jong se může prodat a budeme mít všichni naši vysněnou zálohu. Ja Rodriho beru jako mentora pro mladé on už taky neodehraje všechno. Takže mě dává Rodri smysl a nikomu herní čas nevezme a na druhou stranu když se vrátí De Jong tak bude mít pořádnou konkurenci a to je dobře.