Myslím si, že jsem velmi loajální člověk. Ale pokud by mi (tedy kdybych byl na jeho místě, čistě hypoteticky myšleno, fantazie) slíbili odchod a pak se tvářili, že tak nikdy neučinili, tak mne ani párem volů nedonutí se omluvit. Pokud by tedy musel zůstat, není šance hrát, hrát kvalitně, ale góly neslavit a distancovat se od vedení a tím poukazovat na výdrb vedení? Pochybuju, že by ho posadili a smlouvu by neporušil ani fotbalově by nebyl bit, že nehraje.
Vím, je to hypotéza. Nicméně je alespoň zčásti toto reálná možnost? Co myslíte?
A teraz ja ti poviem skúsenosť z práce...som elektrikár vo firme v ktorej som zachránil 2 týždne odstávky firmy, lebo nám bolo potrebné dodať diely z Nemecka. Pre výmenu Daikin potrebné na výrobu čokolády v procese temperovania vo Figare. Každý to už videl na dovolenku. Takze to každého trápilo, zmenilo to plány celého závodu. Linka stojí, diely dôjdu o týždeň a to bude celozavodna dovolenka... A tak kým sme čakali sme si na dielňu doniesli 4 použité serwo-motori a skúšali ich... Test formou pokus omyl, ale z dvoch funkčných sme poskladali jedno, ktoré vydržalo pokiaľ došiel náhradný...ak si niekedy robil s ľuďmi, ten pocit je parádny...a ešte krajšie znel slovný sľub môjho šéfa že za to dostaneme odmenu. To čo slovne povedal som nijako nemal písomne a tak sme dostali 30€ gastro lístky navyše 😉😘 takže sľub bol dodržaný a práca vykonaná... A teraz mi nevravte že ludia s právnikmi nevedia len tak rozmotat túto jednoduchú vec....a to je sen
ON začal jednať za chrbtom s Barcou bez ich súhlasu ,on začal verejne trucovat a vynucovať odchod,nevidím teda dôvod prečo by ATM malo cítiť nejakú vinu ,výčitky či sa chovať ako v rukavičkách . To že niekam chce ísť je jedna vec a dodržiavať ako dospela osoba dojednané zmluvu(z oboch strán) je druha vec. Nemôže sa niekto kto podpise dlhodobú zmluvu chovať ako decko lebo zrazu inak mu vyhovuje . Mal si dať do zmlúv iné podmienky alebo na ne nepristúpil . Dostal v tej dobe kráľovsky plat čo mu vyhovoval aj podmienky inak by ich nepodpísal . Ďalej nikde neni potvrdené že mu sľúbil niekto odchod lebo od začiatku ATM Barcelone odkazuje nech “zabudne” a podobne.
Ten "sľub" ktorým sa tu posledné dni ľudia oháňajú nepotvrdil ani Alvarez, ani klub, jediný kto s tým prišiel sú novinári. Podľa článkov mu niečo také sľúbili v januári, prečo potom Alvarez v marci verejne povedal že sa o 10r vidí ako veterán klubu po vzore Oblaka, Kokeho a Griezmanna? To mi nedáva logiku.
Ak by ten sľub aj skutočne existoval, neverím že by to bolo niečo v zmysle "ok pustíme ťa priamej konkurencií za 100-120m" po 2 sezonach čo tam odohral, ešte s profitom len nejakých 20-40m keď dobre vieme ako AtM obchoduje a hlavne s nami.
Presne ako píšeš Jackopz vo februári sa dohodne že po sezone prestupy do Barcelony a v Marci vyhlási že chce byť lídrom a legendou v ATM :)
A teraz si to rozoberme - nikto okrem novinárov nepotvrdil že sa vo februári dohodli na odochode... ale Alvarezove slová sú na videu... čomu teda veriť... čomu teda veriť https://as.com/...
Pokud ten slib byl hoax, tak jasně, naprosto souhlasím, smlouva je smlouva. Kór pokud pak dal vyhlášení jak se tam cítí spoko a za 10 let stále. To by z hypotézy nezbylo nic :)
Díky za Vaše reakce, chalani.
Taky bych se neomluvil, pokud mu slíbil přestup tak je to svinstvo ale co, jen ať to každý vidí co je čeká po přestupu do AM, možná proto nebudou nikdy velký klub.
Adamito odkedy bude Atletico uzatvarat dohodu so svojimi hracmi ze ked sa ozve Barcelona musia ho hned pustit? V zime uzavrel dohodu a potom v marci povedal ze sa vidi v Atleticu aj o 10 rokov a chce byt legenda klubu ty hadam este veris aj rozpravkam ze jezisko nosi darceky
Pracuji se spekulacemi jako zde všichni, bylo to myšleno ze je to to samé jako kdyz mu slíbili přestup mimo LL. A kde ty si četl tohle prosím tě😂 střílíš stejně od boku jako ja teda, takze věříme asi oba na Ježíška😂🙈
Nestrieľa od boku, je to dohľadateľné video v ktorom to povedal. Možno by bolo dobré sa naučiť overovať si informácie než sa niekomu vysmievať. Link na video: https://brandsandplayers.com/...
Adamito pozri si video co ti sem dal Jackopz kde to sam Alvarez hovori to je doveryhodne ked to sam hrac povie ako to co pises ty lebo to nikdy nepovedal ani hrac ani klub len nejaky novinar
Není v mých silách si každý blábol ověřovat a určitě to dělat nebudu. Čerpám z různých cizích zdrojů a moji spekulaci jsem slyšel z více zdrojů. 🤷🏼♂️ To mi asi stačí na moje reakce zde
Sú klubom s ktorým má akutálne platnú zmluvu do roku 2030.
Ak ATM povie nie Alvarez nemôže do vypršania zmluvy nastúpiť v súťaži za iný klub.
Po jej vypršaní môže hrať kde sa len rozhodne.
Dobrovoľne s nimi podpísal zmluvu s takýmito podmienkami, keď mal sen o Barcelone, mal si to dať zakomponovať do zmluvy a nie sa spoliehať na "sľub" o ktorom nikto nič nevie, len novinári. Za 2 roky zas môže mať u nás sen o PSG. To že ho nechcú pustit priamej konkurencií 2 týždne do začatia súťaže bez dostatočnej náhrady je logické, kluby v PL bežne nechcú predávať hráčov priamej konkurencií ale radšej niekde mimo ligu. Chcelo by to emočne dospieť.
Ja si zase myslim,zeby mal zmenit agenta. Toto cele je presne o tom,akeho mas agenta.ten dohodol prestup do Atletika a zmluvu.Ak vedel o jeho tuzbe,od detstva hrat za Barcu,mal to zakomponovat do zmluvy nejakym sposobom (nizsia odstupna klauzula pre Barcu) .
Otázka je, prečo dostal prísľub na prestup v lete? Prečo sa už vtedy nevzbúrilo vedenie? Nevedeli, že to bude Barcelona? To zákulisie nepoznáme, ale už viackrát prešli hráča z Atletika k nám a opačne. Myslím si, že nejde tak o nechcené posilnenie FCB, ale o niečo výsostne osobné. Keby išlo o iného hráča, verím, že by ho pustili aj k nám. Mne to smrdí pomstou konkrétnej osoby konkrétnej osobe, nič viac. Tu už výsostne športová stránka a posilnenie súpera určite nehrá úlohu, môj názor.
Ja by som tak určite nepísal že športová stránka nemôže hrať rolu ... Vlastne ak by predali alvareza kto bude hrať ich útok ? Griezman skončil ... Sorlot tiež vymýšľa ..... A vlastne vidíme že trh útočníkov vlastne toto leto neexistuje .... Preto vlastne ja celkom chápem že ho nepredajú ... Aj keby dostali 150m tak akého útočníka aktuálne kúpiš na ktorom môžeš postaviť svoj projekt a bude mať meno podobne ako Alvarez ?
@ViscaanolecraB prečo si myslíš že dostal ten príslub? Čo keď ho vôbec nedostal?
Ak by ho dostal vo Februári ako informujú novinári aký význam má v Marci nahrať rozhovor kde sa vyjadriš že chceš byť legendov Atletica a vidíš sa v klube aj o 10 rokov?
Ten rozhovor nepotvrdil ani Alvarez ....
Toooľko kriku pre nič...
Keby to bol Haaland,Kane....,ale toto decko??
Čo sa už na to nevy....me
Povedal,nepovedal,pustia,nepustia ...a do Barcy nie,priama konkurencia,aký veľký si myslia,že je Alvarez konkurent pre nich v našom drese?,taký istý ako ktorýkoľvek z našich útočníkov,ak nie najhorší/ s výnimkou Yamala/
Bleskovky
19 dní
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
Vím, je to hypotéza. Nicméně je alespoň zčásti toto reálná možnost? Co myslíte?
Ak by ten sľub aj skutočne existoval, neverím že by to bolo niečo v zmysle "ok pustíme ťa priamej konkurencií za 100-120m" po 2 sezonach čo tam odohral, ešte s profitom len nejakých 20-40m keď dobre vieme ako AtM obchoduje a hlavne s nami.
A teraz si to rozoberme - nikto okrem novinárov nepotvrdil že sa vo februári dohodli na odochode... ale Alvarezove slová sú na videu... čomu teda veriť... čomu teda veriť https://as.com/...
Díky za Vaše reakce, chalani.
Ak ATM povie nie Alvarez nemôže do vypršania zmluvy nastúpiť v súťaži za iný klub.
Po jej vypršaní môže hrať kde sa len rozhodne.
Ak by ho dostal vo Februári ako informujú novinári aký význam má v Marci nahrať rozhovor kde sa vyjadriš že chceš byť legendov Atletica a vidíš sa v klube aj o 10 rokov?
Ten rozhovor nepotvrdil ani Alvarez ....
Keby to bol Haaland,Kane....,ale toto decko??
Čo sa už na to nevy....me
Povedal,nepovedal,pustia,nepustia ...a do Barcy nie,priama konkurencia,aký veľký si myslia,že je Alvarez konkurent pre nich v našom drese?,taký istý ako ktorýkoľvek z našich útočníkov,ak nie najhorší/ s výnimkou Yamala/