Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-08-12 08:12:11
Myslím si, že jsem velmi loajální člověk. Ale pokud by mi (tedy kdybych byl na jeho místě, čistě hypoteticky myšleno, fantazie) slíbili odchod a pak se tvářili, že tak nikdy neučinili, tak mne ani párem volů nedonutí se omluvit. Pokud by tedy musel zůstat, není šance hrát, hrát kvalitně, ale góly neslavit a distancovat se od vedení a tím poukazovat na výdrb vedení? Pochybuju, že by ho posadili a smlouvu by neporušil ani fotbalově by nebyl bit, že nehraje.
Vím, je to hypotéza. Nicméně je alespoň zčásti toto reálná možnost? Co myslíte?
Adamito Premium
2026-08-12 08:46:18
Taky bych se neomluvil, pokud mu slíbil přestup tak je to svinstvo ale co, jen ať to každý vidí co je čeká po přestupu do AM, možná proto nebudou nikdy velký klub.
Cule90 Premium
2026-08-12 09:04:03
Zamestnavatel roku:)
2026-08-12 09:34:34
Takze se uz staci dohodnout s Arsenalem ve stylu: “kupte ho za 100 a my vám v lednu dame 120 😂
2026-08-12 09:47:52
Kým sú, aby mu prikazovali aký klub si ma vybrať. Nemehlá tupé madridské.
2026-08-12 09:51:25
Ja si zase myslim,zeby mal zmenit agenta. Toto cele je presne o tom,akeho mas agenta.ten dohodol prestup do Atletika a zmluvu.Ak vedel o jeho tuzbe,od detstva hrat za Barcu,mal to zakomponovat do zmluvy nejakym sposobom (nizsia odstupna klauzula pre Barcu) .
ViscaanolecraB Premium
2026-08-12 10:15:09
Otázka je, prečo dostal prísľub na prestup v lete? Prečo sa už vtedy nevzbúrilo vedenie? Nevedeli, že to bude Barcelona? To zákulisie nepoznáme, ale už viackrát prešli hráča z Atletika k nám a opačne. Myslím si, že nejde tak o nechcené posilnenie FCB, ale o niečo výsostne osobné. Keby išlo o iného hráča, verím, že by ho pustili aj k nám. Mne to smrdí pomstou konkrétnej osoby konkrétnej osobe, nič viac. Tu už výsostne športová stránka a posilnenie súpera určite nehrá úlohu, môj názor.

2026-08-12 13:37:32
Toooľko kriku pre nič...
Keby to bol Haaland,Kane....,ale toto decko??
Čo sa už na to nevy....me
Povedal,nepovedal,pustia,nepustia ...a do Barcy nie,priama konkurencia,aký veľký si myslia,že je Alvarez konkurent pre nich v našom drese?,taký istý ako ktorýkoľvek z našich útočníkov,ak nie najhorší/ s výnimkou Yamala/