Myslím si, že jsem velmi loajální člověk. Ale pokud by mi (tedy kdybych byl na jeho místě, čistě hypoteticky myšleno, fantazie) slíbili odchod a pak se tvářili, že tak nikdy neučinili, tak mne ani párem volů nedonutí se omluvit. Pokud by tedy musel zůstat, není šance hrát, hrát kvalitně, ale góly neslavit a distancovat se od vedení a tím poukazovat na výdrb vedení? Pochybuju, že by ho posadili a smlouvu by neporušil ani fotbalově by nebyl bit, že nehraje.
Vím, je to hypotéza. Nicméně je alespoň zčásti toto reálná možnost? Co myslíte?
A teraz ja ti poviem skúsenosť z práce...som elektrikár vo firme v ktorej som zachránil 2 týždne odstávky firmy, lebo nám bolo potrebné dodať diely z Nemecka. Pre výmenu Daikin potrebné na výrobu čokolády v procese temperovania vo Figare. Každý to už videl na dovolenku. Takze to každého trápilo, zmenilo to plány celého závodu. Linka stojí, diely dôjdu o týždeň a to bude celozavodna dovolenka... A tak kým sme čakali sme si na dielňu doniesli 4 použité serwo-motori a skúšali ich... Test formou pokus omyl, ale z dvoch funkčných sme poskladali jedno, ktoré vydržalo pokiaľ došiel náhradný...ak si niekedy robil s ľuďmi, ten pocit je parádny...a ešte krajšie znel slovný sľub môjho šéfa že za to dostaneme odmenu. To čo slovne povedal som nijako nemal písomne a tak sme dostali 30€ gastro lístky navyše 😉😘 takže sľub bol dodržaný a práca vykonaná... A teraz mi nevravte že ludia s právnikmi nevedia len tak rozmotat túto jednoduchú vec....a to je sen
Bleskovky
64 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Vím, je to hypotéza. Nicméně je alespoň zčásti toto reálná možnost? Co myslíte?