No ja neviem. V januari uz bude spet FdJ a situacia moze byt uplne ina. Ked uz sme ochotní dat 70m, tak uz dajme i tych 80m. City niesu jak atletico a ked im dame tych 80, tak mame najepsie DM na svete.
Somarina zmýšľanie sylarko akože prepáč ... Proste sú určité hranice. Aj vzhľadom na zranenie FDJ nám Rodriho nutne netreba. Je to zväčša možnosť na trhu a ta bude aj o rok zadarmo. V akadémii mame plno mladíkov v zálohe a žiaľ stále je tu aj Casado. S Alvarezom sa naťahujeme, lebo nemáme hroťákov čo je diametrálne odlišná situácia.
Ked uz vieme dat 70, tak vieme dat aj 80. Alvareza na atletico nepusti. Mozme sa o nho natahovat kolko chceme. Nakoniec zistime, ze je tu prve kolo ligy, pre nas o tyzden neskor, a neprisiel nikto. Keby spojime tych 130 za alvareza a 55 za ferrana. To mas 185m ne? Za to by si kupil rodriho za 80+ cancelo 10 a este by si mohol skusit lukebu na stopera za 50-60 a toho hrotaka z villarealu za 40m dajme tomu. A vsetko by ti voslo do 200m. Miesto jedneho alvareza by si mal zrazu 4 posily..
Čo ak sme vedeli dať 50m a ta druha ponuka 65m je max čo sme vedeli dať? To ťa nenapadlo? Je jedno čo spojiš a máš ... Realita je taká že záložníkov bez Rodriho stále máme viac než dosť a 80m za hráča, ktorý ma do konca zmluvy 10 mesiacov je priveľa. Ide o pointu nepristúpiť na podmienky City, ktoré by boli viac v ich prospech ako v náš. To nie je rovnocenná dohoda.
Ide o najlepsie DM na svete. Rodri by ti dal defenzivne to co ti pedri s FdJ nedaju a to fyzicku silu. Vedel by ti vyhravat suboje v strede atd atd. Cize kludne by som im tych 10m prihodil ako prist o prilezitost mat v muzstve najlepsie DM na svete. To sa budes spoliehat na Bernala, ze to vsetko potiahne? Co ked sa zrani? Zas to budele lepit ericom? Bernal by sa vedel pri rodrim krasne rozvinut. Tych pozitiv je tam proste viac ako usetrenych 10m
Asi nechápeš slovnému spojeniu "nutne netreba". Zbytočne píšeš čo dá tímu Rodri. Všetci to vieme. Lenže sú iné faktory. Úplne o neho nepríde, ak o neho zabojujeme o rok po zmluve. Ak si stojí za tým, že chce do Barcelony, tak si počká aj rok. Naša záloha je stále silná aj bez Rodriho a to je tá vec! Záloha nie je naša slabina. S Rodrim silnejšia, ale ani bez Rodriho nie je slabá.
Teba by každý ošklbal s tvojím postojom, tak "kludne by som im tych 10m prihodil".
Sylarko- ako si došiel na základe coho že je najlepsi záložník sveta? Za mna bol najlepsi hráč MS a to je zopár zápasov . Minulú sezónu to nebol ten istý Rodri už. Áno za mna je tiež v top 3 ale je aj risk keďže má 30 a po zranení vážnom .Aj som banoval že to Real nedotiahol ale možno teraz viem prečo ,ak nechcel na tieto podmienky pristúpiť .Mega plat (najlepsi v mužstve) a 80mega je dosť za hráča po zranení ,30 rokov a rok do konca zmluvy. Každopádne kvalitu má to nepopieram,aj keď za mna Barcu moc neposunie ona má silný stred tam je v tope.
Chigo mozeme hrat kludne s false9 olmom alebo by tam vedel zahrat aj fermin/rapha v pripade aj yamal. u nas obrana zacina v utoku. ak ti bude fungovat pressing, tak sa lopta k nasim obrancom ani nedostane. v tomto by ti rodri tu defenzivu este zlepsil. ale to je len moj skromny nazor. ak sa pouziju peniaze z alvareza a ferrana tak moze kludne prist este ten Lukeba i Cancelo. goly davat budeme i bez klasickej 9. v pripade nudze ti moze prist ten hrot z villarealu
puding: najlepsi DM na svete som pisal.
pri nasej zalohe a kridlach co mame tam mozme postavit aj solny stlp a dame s nim 20g. stale kazdy chce 9tku, ale povedzte aspon nejaku moznost. ja by som bral toho z villarealu a nemusel by byt ani drahy. ale rodriho snad privedieme
Netreba ? Omiela sa tu ako nemame hrotaka a mame nejake DM ? Ja tam ziadne nevidim okrem neskuseneho primladeho Bernala. To potom za utocnika mozeme ratat aj Hamzu ako tak. Po odumreti de Jonga tam nemame ani ziadneho rozohravaca z hlbky okrem Pedriho. Zas ho ustveme a na konci sezony bude tahat nohy za sebou.
Presne jak vraví Suarez? WTF? Veď jeho názor je založený na čistej subjektivite a nevie byť pri Rodrim nijako objektívny, tak ako "presne"?
Práve preto, že chcú Enza, tak na neho msia niekde zarobiť, tak nas budú škubať o posledné euro- libru, ...
Nechces ho tu a tieto tahanice o prestupovu sumu ti len vyhovuju preco dalej pisat ako ho netreba. Na tom nevidim nic objektivne. Skus radsej napisat ci je normalne ze cela vstavba hry moze zas ostat len na Pedrim
Nie tak to sa šeredne mýliš ohováraš ma svojimi klamstvami Suarez, lebo proti Rodrimu celkovo vôbec nie som. Osobne by som uvítal jeho príchod a odchod FDJ práve. Ako vravím ja to beriem objektívne, lebo viem povedať hranicu za koľko by mal prísť hráč 10 mesiacov pred koncom jeho zmluvy. Všetko ma svoju cenu v istej chvíli. To je objektivita môj milý.
Máme ešte osvedčenú dvojicu Pedri-FDJ mimo Bernala. Nepoviem, že s Rodrim nestúpne úroveň zálohy, lebo by to nebola pravda, ale rovnako sa mi nesnažte vymýšľať klamstvá, že si ta dvojička Pedri-FDJ nesplnila úlohu, keď hrávala. Nehovoriac o Garciovi a Christensenovi ako záložných možnostiach na DM. Nehovoriac o Casadovi o ktorom nevieme na 100%, že pôjde preč. Možnosti na DM boli a stále sú.
taze Pedri bude zas tahat celu sezonu? FdJ je polku sezony mimo. cize momentalne tam mas Pedri-Bernal..christensen sa po prvom zapase zrani. casado je tragicky a ostal tam uz len gavi...
FDJ nie je mimo polku sezóny. Žiadne také prognózy ani nie sú. Polka sezóny je v polovici Januára a FDJ má návrat na koniec Novembra.
Za druhé zase ignorujete Bernala. Keď sa vám to hodí, tak ho ani záložníka nepočítate, že? Chceme subjektívne Rodriho a preto tu Bernal momentálne nie je ...
koniec koniec novembra ci polka januara nieje az taky velky rozdiel. v sezone bude milion zapasov(liga, LM, CdR). aj keby tu bol rodri tak bernal si zahra az az. a navyse sa moze ucit od toho najlepsieho....
Práve že nie, lebo do Decembra hráš výhradne 2 súťaže ligu a LM a CdR ťa netrápi, lebo sa hrajú predkola slabších mužstiev v Španielsku bez teba. Najväčšia zápasová záťaž prichádza s Januárom kedy do toho hraješ aj superpohár a CdR sa stupňuje počet zápasov a do ešte toho liga.
Sylarko- tak na akom základe si došiel na to že je najlepsi DM na svete? Na základe MS? Lebo minulú sezónu nebol ten istý Rodri čo pri zlatej lopte. Áno na MS bol naj ale furt to je zopár zápasov.chcu kúpiť Enza ako náhradu za Rodriho a je možné že majú zálohu že ho predaju inde (Real) ak Barca nedá čo chcú ,ja byt Real ale tiež by som 80 nedal a čakal rok
CHIGO cize tvoj plan je hrat teraz necely polrok cisto Pedri-Bernal a dufat, ze sa nik z nich nezrani. dobre chapem?
puding: tak mi povedz lepsieho kreativneho DM ako je rodri. forma sa moze menit od sezony k sezone, na tom nemozes stavat cely tvoj argument.
PS CHIGO: no a vtedy ak pribudnu zapasy, tak pribude aj FdJ...vybavene 😁👍
Najprv povieš defenzívny záložník teraz hovoríš o kreatívnom zákazníkovi . To je rozdiel ,klasické DM musí mat silu v odoberaní lopty a atribúty iné . Neni DM ako DM, určite nemôžeš porovnávať Tchouameni,Essien,Makelele,Kante atd s hráčmi ako Xabi,Rodri,Kroos atd vo skôr dokazu zahrat aj DM aj CM niečo medzi,skratka majú iné povinnosti trosku a treba k ním iného spoluhráča .. aj keď áno hrajú DM ale majú iné vlastnosti ,záleží čo hľadáš v mužstve či kreativitu alebo silového,neúnavného pracovníka na špinavú prácu .V kreativite,určovaní tempa áno je top3 DM sveta ,ak si ale pozrieš vlastnosti ako “čierna práca” ,neúnavne behanie či odoberanie lopty tak nájdeš dosť iných lepsich . Ako hovorim podľa toho čo potrebuješ .
A zabudas že Barca má aj Gaviho takze nie len Pedri a Bernal
praveze rodri je v odoberani lopt paradny. aj v ziskavani odrazenych lopt zo vzduchu ci v hlavickovych subojoch v strede pola. on je fyzicky dostatocne silny. plus je aj kreativny. a vie paradne urcovat tempo. Gavi nieje DM ale skor 8ka. taky rodri byt v realu, tak sa realne obavam o buducu sezonu. lebo to je presne ten zatazeny kreativny DM.
Lenze Barca na DM potrebuje hraca co okrem toho ze je defenzivne silny tak musi mat aj kvalitu na lopte, takticku vyspelost, rozohravku,... Gavi sice suboje vyhrava ale rozohravac to nieje. de Jong je naopak len rozohravac a defenzivne nieje taky silny ani takticky zodpovedny. Rodri to ma vsetko. Ved preto je aj najlepsi, niekto povie ze minula sezona nebola taka uzasna a bla bla bla. Jedna sezona poznacena zraneniami kde sa ani celemu timu moc nedarilo a tu sa zabuda co on dokazuje rok co rok uz vela sezon po sebe.
City je na tom financne xkrat lepsie vdaka sejkom a aj tak nas chcu podojit o kazde € a presne to by sme mali robit aj my s PSG ohladom ferrana, podojit ich co najviac ked ho enrique tak miluje a chce aspon o 5-10milionov viac pre PSG nemoze byt problem
Normalne spojit tie prachy co chci dat za Rodriho a Alvareza a kupit na hrot Haalanda a mame vybavenko na par rokov. Ci to len ja tak vidim a predatavujem si to prilis lahko? Myslim si ze leby polozili na stol 180 mega tak by to nebol problem
Teba by každý ošklbal s tvojím postojom, tak "kludne by som im tych 10m prihodil".
puding: najlepsi DM na svete som pisal.
Práve preto, že chcú Enza, tak na neho msia niekde zarobiť, tak nas budú škubať o posledné euro- libru, ...
Za druhé zase ignorujete Bernala. Keď sa vám to hodí, tak ho ani záložníka nepočítate, že? Chceme subjektívne Rodriho a preto tu Bernal momentálne nie je ...
puding: tak mi povedz lepsieho kreativneho DM ako je rodri. forma sa moze menit od sezony k sezone, na tom nemozes stavat cely tvoj argument.
PS CHIGO: no a vtedy ak pribudnu zapasy, tak pribude aj FdJ...vybavene 😁👍
A zabudas že Barca má aj Gaviho takze nie len Pedri a Bernal
Fakt by bolo najlepšie to naťahovať do konca a snáď si potom uvedomia, že lepšie je 65, ako budúci rok nič