Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-08-14 06:57:26
Dajte mu uz chudakovi pokoj. Podla toho co sa pise mi pride ze toho spravil pre transfer viac nez dost. To ze nemame vedenie ktore dokaze zabednene Atletico donutit sadnut si za stol a rokovat neni jeho vina a urcite musi byt neprijemne tyzdne zit v tom ze si rozhadate ludi okolo seba.
2026-08-14 07:04:52
Telenovela pokračuje. Raději kupte jiné útočníky.
2026-08-14 07:07:00
Som si takmer istý, že hoci má sen hrať za Barcu, netúži to riešiť cez krv. Mám veľmi zlý pocit, že ho do toho tlačilo naše vedenie a to sa mi vôbec nepáči. Na možno sa nehrá, ale keby miesto verejných vyhlásení počas MS, zvolil súkromné rozhovori s vedením ATM, možno by okolo toho nevzniklo toľko napätia a výsledok by mohol byť iný. Ale je dobre, že to takto dopadlo. Je to ukážka toho, že veci treba riešiť s chladnou hlavou a nie vynucovať si svoje maniere. Teraz nech sa sústredí na to čo podpísal a nech ukáže Svetu, že je hodný tých peňazí, čo sa do neho vkladajú
2026-08-14 07:20:12
Hansi nedoatane nic. Místo útočbíka a stipera mu přivedli dvě křídla a na obou postech ještě jednojo hráče pustili......
Teď ještě Laporta klasicky vyhlásí, že jdeme pro ligu mistrů a pak z toho klasicky nic nebude :D
2026-08-14 08:13:38
Do budúcna... s Atleticom vôbec nekomunikovať a v prípade ich záujmu o našich hráčov resp. odchovancov ukázať im prostredník a zároveň od nich nekúpiť žiadneho hráča aj keby nám ho sami núkali!!!
2026-08-14 09:01:37
Tak toto sa mi nechce veriť,že by stále tlačil Flick na jeho kúpu,keď si Alvarez už sypal popol na hlavu a vyjadril oddanosť klubu....niečo mi tu nesedí...
Ale možno sa dozvieme niečo od niekoho z tu prítomných mudrlantov, kto s ním dáva rannú kávu...
2026-08-14 12:22:03
Když vedení čekalo až do poloviny srpna a nikoho nepřivedlo, tak snad půjdeme aspoň po Luis Suarez ze Sportingu. Hodně rychlej,dynamickej, gólovej a ideální věk. Nemyslím si že je něco lepšího na trhu