nech idu do pitschi cele vyyebane sejkovske kundy rodri je skvely max na 2 sezony potom skoncil radsej nech ide bernal na platz
tesil som sa z neho aby dosiel vyyebal s mazoretkami a dal prednost barce ale tieto natahovacky hlavne ked nas tam topanka netlaci ..ako spieva vidiek ..ked mi ju nedaju najdem si inu rodri nie je cela zemegula
No ták ľudia ... nemôžete to takto napísať, že nás v zálohe netlačí topánka a Rodriho nám nutne netreba. Subjektívne zmýšľajúceho milovníka Rodriho ala Suarez_FCB_9 sa to dotkne 🙄
Casada predávame nejaký ten čas a predsa tu stále je xD
Tých možností je tam veľa či už aj Garcia, Christensen, Bernal, Gavi, FDJ po jeseni späť. Dokonca sme viac krát hrávali aj bez klasického DM s trojicou Pedri, Olmo, Fermin.
Casado na to nema. Ci odide alebo nie. Eric je len zaplata. Cize budeme polroka hrat Pedri-Bernal a dufat, ze sa nikto nezrani. A potom na jar budu tahat nohy. Fakt vynikajuci napad
Presne. Kazdy chce Bernala, aj ja by som ho chcel, ale minulu sezonu hral po ACL a v absencii FdJ hral paradne, ale kolko to bolo zapasov? To teraz hned chceme vsetko stavit na nho? On ma mega potencial podobny cubarsimu, ale dat vsetok tlak na nho? Cubarsi vyrastal popri inigovi a v repre popri laportem. Cize Bernalovi by sa rodri mega zisiel ako ucitel.
Na sto percent. Bernal bude mať učiteľa a povedzme si na rovinu toho najlepšieho na svete. A Rodri môže hrať pokojne 4 roky . Povedzme si na rovinu . Kto to má . Obrovský talent a jeho mentor najlepší záložník na svojej pozícii. Radšej budem ak nepríde útočník ale Rodri
tesil som sa z neho aby dosiel vyyebal s mazoretkami a dal prednost barce ale tieto natahovacky hlavne ked nas tam topanka netlaci ..ako spieva vidiek ..ked mi ju nedaju najdem si inu rodri nie je cela zemegula
FdJ je zraneny. Casada predavame a Bernal tiez uz mal pretazenie.
Kto tam bude hrat?
Tých možností je tam veľa či už aj Garcia, Christensen, Bernal, Gavi, FDJ po jeseni späť. Dokonca sme viac krát hrávali aj bez klasického DM s trojicou Pedri, Olmo, Fermin.