To by nebyl úplný pruser ale ja furt tvrdím že Kounde je hlavně stoper kde je jeho pozice akorát úžasně odehraje PO. Takže on pokryje skvěle dvě pozice.
Na stoperovi mu to vobec neslo, preto ho dal Xavi radsej na kraj. A ani na kraji to nieje nic uzasne. Takticky je velmi zvazujuce mat na kraji hraca co nevie hrat s loptou a jeho jedina vyhoda je ze je takticky zodpovedny. Takych taktickych zodpovednych sa najde dost co nebudu mat treti najvyssi plat v time.
Co mam rozumiet pod pojmom nevyjde mu sezona ? Ze zabudne hrat s loptou a zdrevenie na uroven Koundeho ? (objektivne on za to nemoze kedze je povodom stoper)
Tak to já vidím jinak, Kounde ma pokles formy to ano ale ze by byl tak špatný to ne. Nějakou sezonu to byl nejlepší PO na světě. Pod Xavim to neslo skoro nikomu ale Barcelona ho kupovala tenkrát jako stopera a on je stoper akorát v Barceloně toho odehrál minimum jako stoper.
No Martin ked bol na LB tak som ho tu tiez kritizoval a dost.
Kounde je na poziciu krajneho obrancu ktory ma podporit a idealne odbremenit Yamala proste dreveny ale jemnejsie povedane technikou na lopte nedostatocny.
Bleskovky
68 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Kounde je na poziciu krajneho obrancu ktory ma podporit a idealne odbremenit Yamala proste dreveny ale jemnejsie povedane technikou na lopte nedostatocny.