Perfektní posila .. částka bohužel taková jaká je … jen mu přeju pevné zdraví protože jakékoliv dlouhodobé zranění by s ohledem na vynaloženou sumu bylo katastrofální
Hej uvidime ci mu vydrzi zdravie ale ak hej tak ta cena je smiasna za majstra sveta majstra europy drzitela zlatej lopty ako zaloznik a vyhral teraz aj MVP majstrovstiev. Za 75 je to jak zadarmo. To mi skor pride gordon za 80 premrsteny ale to sme mali asi tiez stastie ze sa newcastle ponahlal teraz by si mohli pyata aj 120 podla toho ako sa trh vyvinul
Lenze zasadny problem je, ze nemame utocnika takze keby sme predali de jonga a mali rodriho tak by to bola fantazia. Takto este niekto musi prist. A za hraca co mu konci o rok zmluva... ako som rad ze ho mame ale sumu by som teda videl rad o 10m nizsie
Kde beries,ze nemame utocnika?? Adeyemi,Yamal.Raphinha.Gordon,kopa mladych atd. Ferran nebol 9ina.Budeme hrat mozno bez klasickej 9,ako aj ine velke muzstva. Futbal napreduje a neplatia klasicke vzorce.jasen,ze ti to da viac alternativ,ale napisat,ze nemame utocnika,je smiesne. kto dal tych 5 golov vo Svajci v PZ? A inak aj Ferranovi o rok koncila zmluva,takze za mna Decov skvely tah.
x krat sa uz ukazalo ako klasicky hrot ako lewa vedel pomoct. Real hra na hrote mbappeho co je uplne iny zakoncovatel ako vsetci nasi utocnici dokopy. Spomen si na to ked budeme busit do betonu, ze ako mat alternativu ako lewa bolo uzasne
Real kupil z ligy aj profilovo klasickú "9"tku. Po odchode Joseluho im chýbalo typické kladivo pre zmenu rytmu zápasu (Carlos Espi),
PSG mal Ramosa. Teraz prišiel Ferran a hoc v Barcelone nebol "9"tka podľa niektorých možno v PSG bude. Uvidíme.
Barceloná má kopec skvelých útočníkov ale profil 16tkového hráča tam aktuálne nevidím. Verím však že Flick to vymyslí aj keby typická "9"tka neprišla hoc by som bol radšej keby prišla a mal väčšiu variabilitu.
Bleskovky
22 dní
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
PSG mal Ramosa. Teraz prišiel Ferran a hoc v Barcelone nebol "9"tka podľa niektorých možno v PSG bude. Uvidíme.
Barceloná má kopec skvelých útočníkov ale profil 16tkového hráča tam aktuálne nevidím. Verím však že Flick to vymyslí aj keby typická "9"tka neprišla hoc by som bol radšej keby prišla a mal väčšiu variabilitu.