S příchody Gordona, Adeyemiho, k tomu mladíci Bisiwu a Abdelkarim (kteří potřebují sbírat minuty), se ten útok podle mě skvěle doplnil. S Raphinhou a Yamalem to je celkem 6 hráčů na tři pozice. K tomu tam může zahrát i Olmo nebo Fermin v nejhorším, takže než zbytečně vypálit velké desítky miliónů eur za ne úplně top devítku, která prostě na trhu stejně není, hrál bych s tím, co je. Peníze bych investoval do zkušenějšího levého stopera. Jinak za mě obrovská spokojenost s letošním přestupákem.
neviem no, ukazali sa v najlepsom svetle ako sa dalo, ale Hamza a Bisiwu proste Ferrana a Lewyho (a Rashforda) v tejto chvili nenahradia, mozu naskakovat z lavicky do vyhratych zapasov, ale neverim, ze su schopni urobit rozdiel, ked potrebujeme zapas vyhrat. Nasilu urcite nikoho nekupovat a nepreplacat, alternativy mame, ale bez kvalitneho hrotu sa nebudeme v tej sezone citit uplne komfortne, toboz, ked mame novych hracov, ktori sa potrebuju zohrat. Nic nove pod Slnkom, hrot potrebujeme, ale na tu kontinuitu s akademiou je fakt radost pozerat.
Insahn: tak kterého hrota nebo dokonce dva bys navrhoval vedení ty, aby se nahradilo těch 50 gólů? Já samozřejmě nevycházím jen ze včerejšího zápasu. Ale prostě hrotů je nedostatek a nevidím vyloženě někoho, kdo je k dispozici a sedne Barce jak p*del na hrnec. Styl hry se trochu mění, útočníci se v tom vápně točí, doplňují je hráči z druhého sledu. Španělská repre hrála EURO i MS krásný fotbal a zejména na MS hrála bez typické 9. Se zálohou, co má Barca a s těmi rychlými a kreativními křídly to může být jiný fotbal, než jsme zvyklí. No hlavně ať je efektivní. A chceš snad raději poslat Bisiwu a Abdelkarima do béčka, kde asi těžko budou rozvíjet potenciál, abys přivedl za šílené prachy one season Suareze z portugalské ligy? Nebo koho teda?
Deco věděl, že potřebujeme novou 9 za Lewandovského a odešel i náhradník Ferran a mluvilo se o stopérovi na levou stranu. Za pár dní hraje Barcelona první ligový zápas a Barcelona tu novou 9 potřebuje a zatím nemá. Nový stopér zkušený by se taky hodil.
Pozri sa, prestupák neskončil, nevieme čo je reálne rozrobené. Urobili sa aj predaje aj kúpy. Radšej nekupovať nikoho za koho pýtajú tony zlata.. Nechceme tu dalšie flopy ako countího a dembo.. Káber je fajn + posledné roky mladíci z lamasie.. Radšej si vyčkať na top posilu.
V jednu věc s tebou souhlasím, že raději počkat a nekupoval bych žádný coutinha a spol. Jenže zbývá asi 14 dní, liga o víkendu a příští rok asi velké nákupy nebudou. Je to investice do budoucna.
ako jo. Minule tu niekto písal že neni posadnutý LM. A mne sa ten názor páčil. Tiež niesom posadnutý LM. Páči sa mi ako sa barca dáva dokopy posledné roky vytahujú sa talenty robia sa len nevyhnutné nákupy aby sme "prežili". Radosť pozerať na tých chlapcov :)
Keby mal 25 rokov, bolo by 80 ok, ale takto mu ťahá na 29, rok tu pobudne, nechytí sa a nepredame ho potom ani za 30... Strata + 50 mega... To je ďalší Ferran
Bleskovky
71 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Jít do sezóny bez devítky s tím, že tam celou sezónu bude čatovat se sestabou je mimo....
Jediné období kdy tu nebyla klasická 9 bylo Top období Messiho,ale tomu se nevyrovná ani dnešní celej útok.
Vždyť Alvarez nikdy nedal v sezóně ani polovinu gólů jak loni Suarez.
ak by sporting povolil tak tych max 50 si viem predstavit