Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-08-17 10:36:34
Držím palce aby to "chlapcom" sypalo aj v lige, kde bude tlak na výsledok o niečo vyšší.
Verím, že sa medzi nimi nájde hráč, ktorý bude vedieť rozhodnúť aj vyrovnané zápasy v závere!
hoyer11 Premium
2026-08-17 11:09:40
Bisiwu dal oba vóly v podstatě z pozice 9 … a počínal si jako ostřílenej borec ! Zatímco se při prvním góle bleskově zorientoval a skvěle zakončil, při druhém gólu si naopak výborně vybral prostor. Třeba bude on nakonec ta nečekaná 9 😉
Cule90 Premium
2026-08-17 11:29:31
inak vie niekto zhodnotit ako hral vcera Kunďák? Bohuzial som stihol len 20 min a zdal sa mi dost dynamickejsi nez obvykle. Bisiwuho som vcera videl dat dve nepresne prihravky priamo na nohu superovi ked nebol pod ziadnym tlakom, takze hodnoteniu sa vyhnem:D vsetci mladi maju urcite velky potencial, ale presadit sa proti superom v la lige, ktori na teba idu aj fyzicky a verbalne neni nic jednoduche:D v kazdom pripade je super, ze Hamza s Bisiwuom hraju ocividne uvolnene a drzo ked strielaju goly, ziadna predposratosť a tak to ma byt
2026-08-17 11:34:18
Za mna hrac zapasu jednoznacne xavi espart
2026-08-17 12:06:48
Zahrali dobre aj abdelkarim aj bisiwu ale prosim vas krotte emocia a uvedomte si ze to bol priatelsky zapas s Bazilejom…
2026-08-17 15:55:47
Nadšenie po prípravnom zápase s Baselom nie je na mieste. Uvedomme si, že to bol iba priateľský zápas a Basel aj v tej najsilnejšej zostave na nás nemá. Nemôžeme predčasne robiť unáhlené závery a sršať nadšením nad tým že Bisiwu dal dva góly a už v ňom vidíme čistokrvnú deviatku. Až zápasy LL ukážu, kto naozaj má na to aby hral v základe prípadne bol pripravený na lavičke. Už Elche nás preverí, pretože som pozeral ich prvý ligový zápas a hrajú pomerne zaujímavý a útočný futbal, s ktorým môžeme mať hlavne v obrane problémy. Tiež bude veľmi záležať ako si navzájom sadnú Rodri s Pedrim a Olmom, pretože v takomto zložení budú hrať prvý krát. Dúfam však, že štart sa nám vydarí a potom to bude už len lepšie a lepšie od zápasu k zápasu. Len aby sa nám vyhýbali zranenia a keby sa nám ešte podarilo dotiahnúť čistú deviatku tak to už by bolo super!!!