Chlape, ty si už dávno nikoho neposunul na vyššiu úroveň. Prajem ti všetko najlepšie, ale nie až tak najlepšie, aby si bol hlavne na konci pod Barcou a dočkal sa podobných výpadkov od Flicka, ako si dostal od Pepa. Poďme Barca, už sa teším!
Neviem o akom náklade hovoríš keďže sezóna 11/12 dal Real 100b v lige ,121 gólov a Barca skončila 9 bodov za ním . Takze až tak moc by som to teda náklad nenazýval .😉
Puding. 5:0; 6:2 a tak ďalej. O tom hovorím. Čo s tým má koľko v jednom z tých rokov získal Real bodov a koľko dali gólov. Od Barcy fasovali pekné debakle.
Aha teba teší akože jeden výsledok s Realom? Lebo ja skôr počítam trofeje a nie že vyhrám nad Barcou 😀 ak ti tolko stačí k šťastiu tak super . Tam ti dal vzájomne zápasy hore Luis- Všetky EL Classica 5 výhier - 6 remíz - 6 prehier ... A proti Guardiolovej Barcelone 3-4-4
Zdá sa ti toto ako nejaká dominancia či výprask za Mourinhove obdobie či ai vytiahneš len tie zápasy čo vyhovujú ? 😀
@Chladnahlava čo tak sa držať faktov? Mourinho Real ani netrénoval pri výsledku 6:2.
Ja sa poopravím Mourinhova štatistika voči Guardiolovi v tej ére bola 2 výhry, 4 remízy a 5 prehier. Ale väčšina zápasov bolo výsledkovo pomerne vyrovnaná. Celkové skore by malo byť 18:13 v prospech Guardiolu.
Takže áno Guardiola dominoval ale debakel tam bol reálne len 1.
Nebol to len jeden výsledok😂
Ja som napísal že dúfam že Murko bude dostávať výprasky od Hansiho ako dostával od Pepa. Nepísal som nič o bilancii že koľko Murko ubetónoval, uhnusnil, uautobusoval víťazstiev, nepísal som o trofejách (čo bola žatva pre Barcu v tom čase), počte bodov alebo gólov za sezónu. Real dostával výprasky od Pepovej Barci to je fakt. Ja dúfam že aj Hansimu sa to podarí. Nech Ťa neroztrhne je to len futbal 😂
To musel byt strašný autobus keď v lige dal 121golov doslova len brániť musel 😀 Hovoríš o vypraskoch (mnozne cislo) tak by má zaujimalo ktoré myslis lebo myslím že je tam jeden 5:0 aj to myslím že to bolo hneď to prvé El Clasico keď Mourinho prebral mužstvo . Takze skús ake výprasky?A mna neroztrhne ja som úplne v klude len sa pýtam na argumenty . Osobne kolko by si stavil že Barca vyhra tohtoročné El Clasico 4 či 5:0 a Real dostane ten výprask hm? Stavil by si na to? Nemyslím si
Joj prepáčte mi mládenci v mojom veku sa to pritrafí. Máte pravdu. Murko dostal len jeden výprask. 5:0. Nakladačku 6:2 ste dostali pod iným trénerom to je pravda. Teda opravujem sa. Nie výprasky. Výprask a nakladačku. 6:2 tiež nebolo zlé čo poviete?
Teraz. Murko odohral 17 el classicos. Upotil 5 výhier. Tomu hovoríte dobré výsledky? Hansi Flick odohral 7 el classicos. Vyhral 6. Keď sa už chceme držať tých faktov. Takže. Ak by Hansi pokračoval v nastavenom trende mohol by Murkovi jeho oslnivú bilanciu ešte hodne vylepšiť. Ja som za. 👻🫡😂
Nič sa nedeje. Len pletieš dve na tri... A chýba ti rešpekt.
Ano Mourinho má v celkovej bilancii 17 zápasov 5 výhier. Ale zabudol si doplniť že prehier má 7. Takže až tak jednoznačné ako to ty prezentuješ to nebolo. Navyše proti nemu stál možno najlepší tým vo futbalovej historii a ty tu argumentuješ ako keby tú Barcelonu poraziť bola malina. Lebo mal "len" 5 výhier.
Ako hovorí Luis- výhier 5 a prehier 7 neni žiadna katastrofa dupľom proti možno najsilnejšej Barce v histórii klubu. Ideš porovnávať Prácu Flicka že má 7 výhier ?vau to myslis za tie 2roky čo Real nič nehrá a má krízu? Takze ideš porovnávať Mourinhove výsledky s Barcou na VRCHOLE a Flickove výsledky s Realom v jeho 2rocnej kríze keď nevyhraval nič ? Super tlieskam
No už len Vy ste plní rešpektu, rešpekt to je to čo realistov zdobí to hej. Ja tu vždy diskutuje s rešpektom prečítaj si moje príspevky dozadu. Len ste tu urazení ako malé deti. Inak trepeš Ty dve na tri a nejako som sa do toho nechal vtiahnuť o výpraskoch hovoril diskutujúci nad mojím príspevkom a začali ste to hádzať na mňa.
Ten druhý chlapec Puding. Nevypisoval si tu že vtedy vyhral Real ligu s rekordnými bodmi aj gólmi? To nebol Real na vrchole? Zobuďte sa hádate sa tu so mnou ako 5 roční, dúfam že túto sezónu dostanete zas poriadnu nakladačku a budete spokojní.
Samozrejme došli ti argumenty. Tak najsilnejší je že tí druhý nefandia Barcelone.
Ja som pekne slušne reagoval na tvoj prvý príspevok. Teraz sa vykrúcaš a hovoríš dve na tri.
Takže ty si nehovoril o výpraskoch ale o nakladačkách :) Naozaj si horší ako malé dieťa, takto sa vykrúcať. Význam oboch výrazov je rovnaký.
"Najlepšie bude, keď mu bude Hansi nakladať ako mu nakladal Pep. To by bola krása. "
Kde som ťa v diskusii upozornil že len 1 zápas sa skončil "nakládačkou" 5:0 ostatné boli vyrovnané a skončili max 2 golovym rozdielom. Ako sme si neskôr vysvetlili výsledok 6:2 bol v čase ked Mourinho ešte Madrid netrénoval. Môj koment že hovoríš 2 na 3 bol aj k tomu ako si spomenul že Mou hral classicko 17 x a ukopal 5 víťazstiev.
Prečo hovoríš 2 na 3? No po prvé lebo si to formuloval tak ako keby tých zvýšných 12 zápasov prehral čo sme si tiež dokázali že nie. A že zároveň si zmenil Pep vs Mourinho na Barcelona vs Mourinho...
To načo narážal Puding si nepochopil. On tvrdil že Flick bojoval proti Madridu v kríze. Čo je podľa mňa síce pravda ale ja osobne by som aj tak Flicka vyzdvihol lebo v EL Classicu je jedno či si v kríze a či nie. Tie zápasy sú špecifické.
Ale ak je tvoj najsilnejší arument že nefandíme Barcelone a že ty si netvrdil že to boli výprasky ale nakladačky tak si horší ako to 5ročné dieťa ... ja budem radšej keď mi argumentačne podložíš ako dostával ten Mourinho nakladačky od Guardiolu. Zatiaľ sme sa zhodli na 1 (Mourinhovo 1. El Classico) ktoré dalšie zápasy sa ešte skončili nakladačkou? Pep vs Mourinho?
Toto bude veľká sranda, už nech to začne! Real mám pocit že absolútne zaspal, doniesli vlastne nič za veľké peniaze a do toho tento chlapík..Barca zrazu Rodri a ostatní, k tomu Flick, ktorému tu pán, so všetkým rešpektom, nemôže konkurovať... Dúfam že Barca tieto roky všetko využije lebo toto nie je len o tejto sezóne
No za mna top 3LB a bezpochyby Diamonde až tak “nič nebude” . Pokial dokáže hráčov prinútiť pracovať a pressing tak to bude dosť zaujímavé aj keď sa obavám že nedonuti .Na MS sveta ale bolo vidiet coho au schopný Hráči ako Bellingham,Mbappe či dokonca aj CuCu čo mal viac bodov a asistencii ako Yamal a to je obranca . Problém je že nehrajú ako mužstvo a asi im treba aj Pevna ruka,uvidí sa.
Chcel ale vedenie ho nepodporilo následne došiel Arbeloa ako dočasná voľba a je teraz otázne či si vedenie uvedomí že na hráčov treba zatlačiť a dať varovanie ,Mourinho je iná nátura ,prísna ,aj v dokumente hovoril že pri prvom pôsobení keď došiel do Madridu boli rozmaznaný ,on je dosť temperamentný a píše sa že mu dal Perez plnú moc nad mužstvom ,tak sa uvidí ,buď ho kabína zhltne (keď je podporí vedenie) alebo budú mat rešpekt. Čas ukáže
Mourko ukľudni sa...presne pred rokom priviedli trénera čo vyhral Bundesligu...priviedli tiež niekoľko nových hráčov za pekné milióny...po pár mesiacoch trénera vyhnali a vyhrali s novými hráčmi prd makový...takže teš sa 😃😁🤣
Inac este par mesiacov dozadu, ked trenoval Benficu proti Realu...tak po zapase bol nastvany, ze rozhodca mal poznacene uz dopredu, ktori hraci Realu maju zlte karty a nemohol im dat dalsiu aby nechybali odvete...a este povedal nieco typu, ze pri Reale je to tak vzdy 🤣🤣🤣
Tento tréner je už dávno "za zenitom". Odkedy ale dosiahla jeho kariéra trénera vrchol už je to len a len slabšie. Nemyslím, že on môže ešte niečo ponúknuť...
Zopár zápasov tam môže byť ten známy efekt ,,novej persony,,
Ale potom to skĺzne opäť do tých 💩💩💩čo hrali vždy,netvrdím že im dáme šalát,liga bude ,aspoň dúfam, napínavá,ale Murko ma nemôže ničím prekvapiť,jeho platňa je už 150x obohratá,navyše absolútne nepočúvateľná.
Bleskovky
25 dní
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
Nechcem nič hovoriť ale podľa mnohých odborníkov proti najlepšiemu tímu v histórii mal dosť vyrovnanú bilanciu.
Zdá sa ti toto ako nejaká dominancia či výprask za Mourinhove obdobie či ai vytiahneš len tie zápasy čo vyhovujú ? 😀
Ja sa poopravím Mourinhova štatistika voči Guardiolovi v tej ére bola 2 výhry, 4 remízy a 5 prehier. Ale väčšina zápasov bolo výsledkovo pomerne vyrovnaná. Celkové skore by malo byť 18:13 v prospech Guardiolu.
Takže áno Guardiola dominoval ale debakel tam bol reálne len 1.
Ja som napísal že dúfam že Murko bude dostávať výprasky od Hansiho ako dostával od Pepa. Nepísal som nič o bilancii že koľko Murko ubetónoval, uhnusnil, uautobusoval víťazstiev, nepísal som o trofejách (čo bola žatva pre Barcu v tom čase), počte bodov alebo gólov za sezónu. Real dostával výprasky od Pepovej Barci to je fakt. Ja dúfam že aj Hansimu sa to podarí. Nech Ťa neroztrhne je to len futbal 😂
Teraz. Murko odohral 17 el classicos. Upotil 5 výhier. Tomu hovoríte dobré výsledky? Hansi Flick odohral 7 el classicos. Vyhral 6. Keď sa už chceme držať tých faktov. Takže. Ak by Hansi pokračoval v nastavenom trende mohol by Murkovi jeho oslnivú bilanciu ešte hodne vylepšiť. Ja som za. 👻🫡😂
Ano Mourinho má v celkovej bilancii 17 zápasov 5 výhier. Ale zabudol si doplniť že prehier má 7. Takže až tak jednoznačné ako to ty prezentuješ to nebolo. Navyše proti nemu stál možno najlepší tým vo futbalovej historii a ty tu argumentuješ ako keby tú Barcelonu poraziť bola malina. Lebo mal "len" 5 výhier.
Ten druhý chlapec Puding. Nevypisoval si tu že vtedy vyhral Real ligu s rekordnými bodmi aj gólmi? To nebol Real na vrchole? Zobuďte sa hádate sa tu so mnou ako 5 roční, dúfam že túto sezónu dostanete zas poriadnu nakladačku a budete spokojní.
Ja som pekne slušne reagoval na tvoj prvý príspevok. Teraz sa vykrúcaš a hovoríš dve na tri.
Takže ty si nehovoril o výpraskoch ale o nakladačkách :) Naozaj si horší ako malé dieťa, takto sa vykrúcať. Význam oboch výrazov je rovnaký.
"Najlepšie bude, keď mu bude Hansi nakladať ako mu nakladal Pep. To by bola krása. "
Kde som ťa v diskusii upozornil že len 1 zápas sa skončil "nakládačkou" 5:0 ostatné boli vyrovnané a skončili max 2 golovym rozdielom. Ako sme si neskôr vysvetlili výsledok 6:2 bol v čase ked Mourinho ešte Madrid netrénoval. Môj koment že hovoríš 2 na 3 bol aj k tomu ako si spomenul že Mou hral classicko 17 x a ukopal 5 víťazstiev.
Prečo hovoríš 2 na 3? No po prvé lebo si to formuloval tak ako keby tých zvýšných 12 zápasov prehral čo sme si tiež dokázali že nie. A že zároveň si zmenil Pep vs Mourinho na Barcelona vs Mourinho...
To načo narážal Puding si nepochopil. On tvrdil že Flick bojoval proti Madridu v kríze. Čo je podľa mňa síce pravda ale ja osobne by som aj tak Flicka vyzdvihol lebo v EL Classicu je jedno či si v kríze a či nie. Tie zápasy sú špecifické.
Ale ak je tvoj najsilnejší arument že nefandíme Barcelone a že ty si netvrdil že to boli výprasky ale nakladačky tak si horší ako to 5ročné dieťa ... ja budem radšej keď mi argumentačne podložíš ako dostával ten Mourinho nakladačky od Guardiolu. Zatiaľ sme sa zhodli na 1 (Mourinhovo 1. El Classico) ktoré dalšie zápasy sa ešte skončili nakladačkou? Pep vs Mourinho?
Ale potom to skĺzne opäť do tých 💩💩💩čo hrali vždy,netvrdím že im dáme šalát,liga bude ,aspoň dúfam, napínavá,ale Murko ma nemôže ničím prekvapiť,jeho platňa je už 150x obohratá,navyše absolútne nepočúvateľná.