Je 11:30 a toto je dnes už piatykrát, čo čítam, že je niečo brutálne. Kto toto vymyslel, kriste. Pozerám von oknom a vidím, že brutálne svieti slnko a brutálne jazdia brutálne autá po brutálnej ceste.
Pro mě jsou všechny 4 góly, které dal v přípravě, jasným důkaezem, že HAMZA je dnes lepší hráč než byl Lewa v minulé sezoně. Klidně si říkejte, že jsou to jen přáteláky, ale on má rychlost, kterou už Lewa neměl, odvahu chodit do soubojů, kterou už Lewa neměl (možná ani chuť), reakční čas 10x kratší než měl Lewa a pohybuje se v prostorech kde 9 má, což Lewa nedělal.
Já bych si opravdu přál aby se nám nepodařilo najít náhradu za Lewu jinde, ale aby Hamza dostal šanci se jí stát. Beztak bude za rok za dva lepší než náhrada, kterou přivedeme za 100 milionů......
Dúfam, že budeš mať pravdu. Osobne sa najviac bojím psychyckého tlaku. Ak mu nevíde pár zápasov, prestane to padať do bránky či bude vedieť tak mladý hráč ustáť ten tlak byť "9" v Barcelone. Osobne som z prípravy nikdy nerobil veľké závery. Hráči tam nejdú naplno. Nebráni sa na hrane (alebo za hranou ako to je často v LaLige) ale budem rád ak Hamzi bude žiariť!
Já bych si opravdu přál aby se nám nepodařilo najít náhradu za Lewu jinde, ale aby Hamza dostal šanci se jí stát. Beztak bude za rok za dva lepší než náhrada, kterou přivedeme za 100 milionů......