Balde je sice mlady a odchovanec…ale on minimalne posledne 2 sezony uplny degres…stale tam je sanca pri tom veku ale je aj dost nevyspytatelny….a mohli by sme na nom dobre zarobit, ale aku potom nahradu by sme mali este ked cancelo o 3 roky skonci
Cancelo + pequer je dostatočne pokrytie za mňa ... Čiže náhradu netreba .... Situácia vlastne ako na jar len baldeho na pozícii číslo 2 nahradí nádejný mladík
Nahradu co ma kolko rokov? Balde ti stale moze explodovat. Aj ked mu sezona nevysla, tak ma kvalitu zrobit zaskok za cancela. Mozes to povedat o tom mladom? Zrani sa cancelo a budes hrat LM a ligu s mladochom co este dospely futbal nehral. To tam potom posleme G.Martina, ktory je na LB tragicky...taze sa budeme opierat o nadej. Fakt klobuk dole...
Ta náhrada má toľko rokov čo aj cubarsi alebo yamal mali keď začali v acku.....A balde má úroveň momentálne na LM ? Môže explodovať ... To áno moze ako každý jeden ..... Jediné čo vieme je že posledná sezóna baldeho - katastrofa úplná.... Príprava baldeho katastrofa .... Príprava malého lepšia ako baldeho .... Na tomto základe je jasné kto by mal zostať ..... PS. Posledná dobrá sezóna baldeho bola 22/23 od tej doby stagnuje alebo upadá a to sú 3 sezóny
Cize 15? To budeme sa spoliehat na 15 rocne decko? Nie kazdy je yamal ci cubarsi. Cubarsi zacinal tusim aj neskor nez yamal. Ale to bolo aj tym, ze vtedy tych moznosti tam moc nebolo. 24/25 sezonu mal Balde dobru. Ak daju ManU 80m+ tak nech si ide, ale ak ho predame jak my vieme za 40m tak to bude totalny vysmech
a hlavne ten mladik odohral len jedno dobru pripravu proti al ahly, bazileju a birminghamu. on moze byt casom dobry, ale potrebuje sa zaclenovat postupne a ne ze ho hodis rovno do mora ku zralokom. vies aky to bude na nho tlak robit dvojku cancelovi?
Roni ak je pre teba martin na stoperovi slaby, tak na LB je este slabsi. ako dvojka je fajn, ale tam by sa zisiel fakt stoper hodny zakladu, ale zjavne mu Flick veri.
Akých 15? Ten chalan má 17,5 ... Áno je to málo ale žiadnych 15 .... Balde rozhodne sezónu 24/25 dobru nemal nehorel tam ako fakľa ako túto sezónu ale aj tak bol slabý .... Hlavná pointa je že načo nechávať obrancu ktorý bude mať 23 a od svojich 20 rokov len upadá ? Budeme čakať kým bude mať 25 a pôjde zadarmo ? Proste balde sa neosvedčil a je možnosť ho predať tak čo čakať ... A 80 + môžeme snívať veď to je reálne lavickar
pisal si, ze ked yamal a cubarsi zacinali...yamal zacinal v Acku v 15tich...23 je ako vela? nehraj tolko FM. pre takych ako ty je 28r hrac uz dochodca. pred 10 rokmi 23r hrac bol este talent. odkedy zacal hrat yamal, tak 23r hrac je uz skuseny harcovnik...keby bolo takych ako ty tak iniesta ani v barcelone nehra. sak ten zacal hrat zaklad v barcelone az ked mal tusim 25r+ ...cize ty by si ho uz do vtedy predal..
Sylarko ale keď začínal hrať iniesta to bol úplne iný futbalový svet ..... Porovnávas neporovnateľne ... Vtedy bolo úplne bežné že talent začal pozerať do áčka keď mal 21 alebo 22 .... Teraz talent pozerá do áčka keď ma 17 18 19 ..... A vlastne s Temov to nemá nič spoločné tam je podstatné to že má 23 a od 20 v lepšom prípade stagnuje ale skôr upadá .... To je jeho problém že 3 roky tu hovoríme že to bude top obranca ale výkon na to zatiaľ nemá .... A len aby sme vedeli už má zmluvu len na 2 roky čiže ak by bol túto sezónu lavickar - co konkurencia momentálna na LB je reálne tak o rok sa nám bude s zmluvou na 1 rok predávať ako lavickar určite skvelo ..... Čiže lepšiu príležitosť na jeho predaj ako teraz mať nemusíme
Lenze yamal bol generacny talent, to neznamena teraz kazdy 18rocny talent bude yamal. Balde je idealny zaskok za cancela. Balde upadal mozno aj preto lebo nemal konkurenciu. Teraz sa bude snazit ak si bude chciet zahrat. Rovnako ako vtedy, ked tam bol este alba.
Jasné že neznamená ... Ale u nás je bežné že ak máš talent 18 ročný tak dostáva šance .... A za mňa určite zatiaľ ukázal že má väčší potenciál ako balde ( aj keď len pár zápasov ale kvalitu má lepšiu) ... Uvidíme ako mu to pôjde ... Ale konkurenciu mal Martina ktorý ho časom posadil až kým sa nedostal na CB a na jar ho jednoznačne posadil cancelo a zatiaľ sa nezlepšil ... Len ako hovorím o rok nemusí byť predajný
Ale v 18rokoch mal balde vecsi potencial ako ma teraz ten preschiel ci jak sa vola. A hlavne presqiel este nehral medzi muzmi ostry zapas. Hodit ho tam v 17 takto hned ako 2ku za cancela by pre nho bol az prilis velky tlak si myslim. To uz radsej tam skusit toho esparta, ktory sa uz minuly rok zaclenoval.
Áno v 18 mal blade väčší potenciál ale teraz momentálne už ho nemá.. ako ja súhlasím nemusí tam byť tento mladík kľudne tam môže zaskakoval aj niekto iný + minúty tento mladík ... Ale za mňa je hlavne podstatne to že aktuálne tam ja nevidim potenciál v baldem ktorý za mňa momentálne ešte je predajný a nahraditelny ako dvojka
Ale 40m ako pises nizsie je fakt malo. 80m min. Ovela vecsi priemeraci prestupuju za podobne ciastky. Inak ako zaskok je balde stale fajn. Jednu sezonu by som mu este dal. Pytame za casada 30-40m a baldeho co bol donedavna zaklad predame za tu istu sumu? Uz sa konecne naucme predavat hracov. Real by ho predal min za 60m. Sak si vezmi ze za gonzala garciu dostali 40m co je oproti baldemu este mlade ucho.
80min? Akože vážne ... Ktorý lavickar išiel naposledy za 80 ?( A nebol to brutal mladý talent ) ... Garcia sa predal na MS klubov kde hral fantastický .... Uvidíme za koľko pôjde
Roni ak je pre teba martin na stoperovi slaby, tak na LB je este slabsi. ako dvojka je fajn, ale tam by sa zisiel fakt stoper hodny zakladu, ale zjavne mu Flick veri.