Tak Lautara nejaky vymysel ze chce prestupit hoc on sam to nepovedal netrapi a teraz nech sa ukazu taky co ho videli v nasom drese par takych komentov som tu videl
Vyzrá to, že dohoda s Lautarom bola opäť raz novinárska kačica.
Možno je to aj dobre. Nie som presvedčený, že Lautaro je po Julianovi ten najvhodnejší. A za také peniaze. Győkeres by mi tam viac pasoval
Nick01 ja by som hlavne na začiatku kúpil El Pirata, aby bol niekto skúsený, dobrý backup, preverený ligou a hlavne aby tu niekto bol. Môj favorit bol Kroupi. Teraz asi Tresoldi.
Samozrejme, že jediný world class dostupný (nemyslím finančne pre nás) hroťák je Osimhen.
Denis, zaujimave. Nechces alvareza, lautara ani gyokeresa. Ale chces 32 rocneho top utocnika, ktory dal az raz v zivote viac ako 20 golov za sezonu... vau, to nemyslis vazne. Ach jaj.
VtakGabo Nepochopil si to. Muriqui by prišiel ako back up (na štýl de Jonga). Samozrejme, že to nie jednotka do útoku. S Alvarezom nemám problém. S ostatnými dvoma menovanými mám.
Nechápem ten hejt a sarkazmus na Gyokeresa. Madarosved v sportingu alebo repre, kde je iný futbal a iná taktika, nie ako v super defenzívnom Arsenale je absolútnou masinou na góly. U nás by klepal jeden gól za druhým, plus pressure tiež ako top.
Čo sa týka leandra, tak ten je podľa mňa brutálne overrated, ma svoju kvalitu, ale určite to nie je nejaký sniper, plus hra v rukavičkách, taký vlahovic vol.2. Za mňa nech si pekne ostane vo svojom printeri.
Bleskovky
29 dní
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
Možno je to aj dobre. Nie som presvedčený, že Lautaro je po Julianovi ten najvhodnejší. A za také peniaze. Győkeres by mi tam viac pasoval
Samozrejme, že jediný world class dostupný (nemyslím finančne pre nás) hroťák je Osimhen.
Čo sa týka leandra, tak ten je podľa mňa brutálne overrated, ma svoju kvalitu, ale určite to nie je nejaký sniper, plus hra v rukavičkách, taký vlahovic vol.2. Za mňa nech si pekne ostane vo svojom printeri.