Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-08-24 06:17:04
U Lamina je to v hlavě .. v 19 mu z trofeji chybí jen LM a Zlaty míč .. pokud nechce mít po kariéře tak si musí vzít příklad z Messiho
2026-08-24 06:28:08
Na to ze par hodin dozadu tu bol clanok kritizujuci fanusikov Barcelony ze obcas kritizuju Yamala tak teraz tu admin ktory priamo kritizuje Yamala hned po prvom zapase🤣🤣pekny paradox
hoyer11 Premium
2026-08-24 07:10:05
Nejlepší:
- Nesobeckost v útoku: Včera jsem byl nejvíce potěšený z hry útočníků, kdy si dokázali nahrát i v pozicích, které by při samostatném zakončení znamenali gól. Hlavně Raphinha, Gordon, Adeyemi. Za to tleskám ve stoje !!!
- Hlavně výkony Raphinhi, Gordona a Esparta.
- Fantastické zakončení všech hráčů

Nejhorší:
- Zranění Gaviho
- Neuvěřítelné množství lehce ztracených míčů
- Výkon a hlavně zaujetí pro hru od Yamala
- Bez Pedriho jsme nedokázali kontrolovat hru. Nepamatuju si, kdy naposledy se Barca musela bránit celý poločas.
hoyer11 Premium
2026-08-24 07:47:40
Nejlepší:
- nesobeckost útočníků (z toho mě hřálo u srdce)
- výkony Raphinhu, Gordona a Esparta
- Fantastická úspěšnost proměňování šancí

Nejhorší:
- zranění Gaviho
- neuvěřitelné množství lehce ztracených míčů
- výkon a psychické nastavení Yamala
- Bez Pedriho jsme nedokázali kontrolovat zápas. Nepamatuju si, kdy naposled jsme se bránili celý poločas a hráli prakticky bez míče 45 minut …
2026-08-24 07:50:41
Nevim zda to nebyl jen můj dojem, ale mně připadalo , že ho to vůbec nebaví a je úplně mimo …v některých momentech tam chodil jak “ šafář “ s rukama v bok a hlavně s všeříkajícím výrazem v obličeji… viděli jste někdo , ze by se aspoň jednou usmál ? Nevim , možná je otrávený že je na odchodu jeho nejlepší kámoš Balde….
2026-08-24 10:43:56
Ja by som chcel komentovať nie zápas Barce, ale zápas PSG. PSG prehrávali ešte v 70 minúte 0:2 a potom zapracoval žolík z lavičky Ferran. Dvoma gólmi vyrovnal na 2:2. Podľa mňa sme si ho mali udržať a nezbaviť sa ho. Teraz nemáme prakticky žiadnu čistokrvnú deviatku. Som zvedavý, či do konca prestupáku sa podarí Decovi niekoho získať vzhľadom na to, že možnosti je už neskutočne málo.
2026-08-24 11:06:35
Ja sa priznám že dúfam v príchod Gyokeresa... príde mi že La Liga by mu sadla a že by mu to tu sypalo. Za mňa lepšia voľba ako Alavarez.