Na to ze par hodin dozadu tu bol clanok kritizujuci fanusikov Barcelony ze obcas kritizuju Yamala tak teraz tu admin ktory priamo kritizuje Yamala hned po prvom zapase🤣🤣pekny paradox
Paradox ? Jeho “právo” majiteľa stranky ako mienkotvorného ma prinútilo sa stiahnut po x rokoch. Síce čitam ale mlčim no teraz sa ozývam. 90% klebetné články a jeho “môj názor” : koho zaujíma názor ? Súhlasím vo fórume no mienkotvorné ? Lukáš sa predtým pýtal prečo odchádzam - takže pre toto a podobné. Sledujem stránku nemeckého fan klubu tam si takéto niečo nik nedovolí.
Nejlepší:
- Nesobeckost v útoku: Včera jsem byl nejvíce potěšený z hry útočníků, kdy si dokázali nahrát i v pozicích, které by při samostatném zakončení znamenali gól. Hlavně Raphinha, Gordon, Adeyemi. Za to tleskám ve stoje !!!
- Hlavně výkony Raphinhi, Gordona a Esparta.
- Fantastické zakončení všech hráčů
Nejhorší:
- Zranění Gaviho
- Neuvěřítelné množství lehce ztracených míčů
- Výkon a hlavně zaujetí pro hru od Yamala
- Bez Pedriho jsme nedokázali kontrolovat hru. Nepamatuju si, kdy naposledy se Barca musela bránit celý poločas.
Mne sa včera veľmi páčil Espart. Hral na ľavej obrane fantasticky. Balde po jeho výkone nech si veľmi rýchlo hľadá nový klub. Nemylo ma prekvapil Yamal. Hral resp. nehral ako z nutnosti. Žiadna aktivita, množstvo stratených lôpt a nepresných prihrávok. Ak si to ten chalan v hlave veľmi rýchlo neuprace tak ako rýchlo vystrelil nahor, tak veľmi rýchlo aj spadne priamo na hlavu.
Nejlepší:
- nesobeckost útočníků (z toho mě hřálo u srdce)
- výkony Raphinhu, Gordona a Esparta
- Fantastická úspěšnost proměňování šancí
Nejhorší:
- zranění Gaviho
- neuvěřitelné množství lehce ztracených míčů
- výkon a psychické nastavení Yamala
- Bez Pedriho jsme nedokázali kontrolovat zápas. Nepamatuju si, kdy naposled jsme se bránili celý poločas a hráli prakticky bez míče 45 minut …
Nevim zda to nebyl jen můj dojem, ale mně připadalo , že ho to vůbec nebaví a je úplně mimo …v některých momentech tam chodil jak “ šafář “ s rukama v bok a hlavně s všeříkajícím výrazem v obličeji… viděli jste někdo , ze by se aspoň jednou usmál ? Nevim , možná je otrávený že je na odchodu jeho nejlepší kámoš Balde….
Ja by som chcel komentovať nie zápas Barce, ale zápas PSG. PSG prehrávali ešte v 70 minúte 0:2 a potom zapracoval žolík z lavičky Ferran. Dvoma gólmi vyrovnal na 2:2. Podľa mňa sme si ho mali udržať a nezbaviť sa ho. Teraz nemáme prakticky žiadnu čistokrvnú deviatku. Som zvedavý, či do konca prestupáku sa podarí Decovi niekoho získať vzhľadom na to, že možnosti je už neskutočne málo.
Já doufám, že nepodaří .... Z nabízených možností mi nepřijde nikdo lepší než Hamza, který je tu zadarmo a má obrovský potencionál dalšího kvalitativního růstu ..
- Nesobeckost v útoku: Včera jsem byl nejvíce potěšený z hry útočníků, kdy si dokázali nahrát i v pozicích, které by při samostatném zakončení znamenali gól. Hlavně Raphinha, Gordon, Adeyemi. Za to tleskám ve stoje !!!
- Hlavně výkony Raphinhi, Gordona a Esparta.
- Fantastické zakončení všech hráčů
Nejhorší:
- Zranění Gaviho
- Neuvěřítelné množství lehce ztracených míčů
- Výkon a hlavně zaujetí pro hru od Yamala
- Bez Pedriho jsme nedokázali kontrolovat hru. Nepamatuju si, kdy naposledy se Barca musela bránit celý poločas.
- nesobeckost útočníků (z toho mě hřálo u srdce)
- výkony Raphinhu, Gordona a Esparta
- Fantastická úspěšnost proměňování šancí
Nejhorší:
- zranění Gaviho
- neuvěřitelné množství lehce ztracených míčů
- výkon a psychické nastavení Yamala
- Bez Pedriho jsme nedokázali kontrolovat zápas. Nepamatuju si, kdy naposled jsme se bránili celý poločas a hráli prakticky bez míče 45 minut …