Četl jsem že prý hrál s horečkou, co je na tom pravdy nevím. Každopádně na něm samotném bylo vidět že ho jeho výkon štve.
Myslím si že Lamine je dobrý v dávkování sil a ví kdy potřebujeme jeho top verzi, ukazoval to už minulý rok. Věřím že hned proti Bilbau doma předvede mnohem lepší zápas. Jeho hateři samozřejmě mají o čem mluvit..
Nehral idealne ale ak by rapha neprihraval adeyemimu a dal by gol z tej sance pripadne premenil aj tu krasnu prihravku yamala v druhom polcase tak by mal chalan 2asistencie a hovorili by sme ze aj ked nema kondiciu tak je genialny :D urcite potrebuje par zapasov aby sa dostal do tempa vidiet ze nema taku kondiciu
jj, ja by som dal chalanovi este min. 2 tyzdne dovolenky. Nie len jemu. Bohuzial si to nemozeme dovolit. To je brutalny záprah, ked si predstavim, ze budu hrat skoro kazde 3 dni do maja. Ja by som to nedal. Neverim, ze vacsina tych chalanov bude mat o par rokov rovnaku vasen do futbalu. To proste nie je mozne, ani ked robis svoju pracu rad. Do konca roku ide o to stratit co najmenej bodov a fyzicky drzat krok, mentalne nech sa pripravuju na druhu polku roka. Verim, ze v takom PSG su v lige pod nasobne mensim tlakom a sezona sa menezuje ovela lahsie. Hrat za Barcu a v LaLige bude vzdy lukrativnejsie, ale vydrzat to 5+ rokov na top urovni chce Iron Mana telom i dusou.
Yamal by si mal uvedomiť, že ešte toho veľmi málo dokázal než aby hral ako veľký profesor. Musí si to v tej svojej hlave všetko usporiadať a pretriediť a nemyslieť si, že všetci súperi sú na neho krátki a on je najlepší!!!
Ked si sa na neho dival na lavicke po vystriedani aku emociu si z neho citil?:) Lebo vyzeral, ze si velmi dobre uvedomuje, ze nepodal dobry vykon, dokonca vyzeral aj fyzicky dost vycerpany. Nezabaval sa tam ani nevtipkoval so spoluhracmi. Takze to chce cas. Co je pozitivne, ze sme ho dokazali kvalitativne nahradit a verim, ze ked pride este 1 utocnik dostane aj Lamine viac odpocinku, ako po minule roky...
Cule90 máš pravdu. Keď Yamala po polčase Flick stiahol, zdalo sa mi, že sme hrali oveľa lepšie, rýchlejšie, priamočiaro a vypracovali sme si aj dosť šancí. Mne sa veľmi páčil Espart na ľavej obrane. Bol vždy tam kde mal byť, bol rýchly, dobre podporoval útok a perfektne posielal pasy a presné prihrávky spoluhráčom. Myslím, že aj Gordonovi na tie dve asistencie predchádzali prihrávky do behu od Esparta. Je to nádejný mladík. Balde by si mal uvedomiť že na ľavej obrane je prakticky až tretí alebo štvrtý v rebríčku ľavých obrancov a preto by si mal uvedomiť, že pre neho by bolo najlepšie vzhľadom na odohratú minutáž vyhľadať si nový klub a odísť.
Myslím si že Lamine je dobrý v dávkování sil a ví kdy potřebujeme jeho top verzi, ukazoval to už minulý rok. Věřím že hned proti Bilbau doma předvede mnohem lepší zápas. Jeho hateři samozřejmě mají o čem mluvit..