"špecializované asistenčné a informačné miesto pre všetkých, ktorí sa stanú obeťami alebo svedkami násilia, obťažovania či diskriminácie" - t.z ked sa nieco stane na zapase, na stadione tak vies kam mozes ist hladat pomoc.
A keď LGBTIťáci prídu vystrojení ako na ich Príde, že holé rite a inak vulgárne, tak rodiny s deťmi majú s tým byť v pohode, nedaj bože, ešte deviantom aj tlieskať? Sodoma Gomora, jdu blejt, Velebnosti.
specterharvey, nie, chvalabohu, na žiadnom zápase som takto "ustrojeného" človeka nevidel. No niekoľko rokov dozadu som takto odetých ľudí nevidel ani v uliciach miest a dnes to nie je už nič neobvyklé, a to vrátane robenia obscénností. Kedysi dávno sme dostali s priateľkou pokutu po 30,- SK za výtržnosť a obscénne správanie. Predstav si, čo strašné sme robili... len sme sa bozkávali v električke. Tak sa mi nečuduj, že mám obavy,, aby sa tieto veci nezačali diať aj na štadiónoch. Snáď si môj prvý komentár teraz lepšie pochopil.
no ved spravne. pokuta je na mieste mne by sa to tiez nepacilo:D bez rozdielu ci sa bozkava v elektricke / chodi s holou ritou osoba lgbtiq alebo my dvaja
Cule, súhlasím. A teraz mi povedz, či si ASPOŇ raz počul, že by niekto s LGBTIxyzvieratko dostal pokutu za nevhodné poburujúce úchylné oblečenie a robenie obscénností na verejnosti? Nikdy, lebo hoci to zákony upravujú, pri ich uplatňovaní je dnes dvojitý meter. Však by ten chudák policajt bol hneď označený za netolerantného, a že sa jedná o ich diskrimináciu. A to si môžeš byť viac než istý. Presne, je to pravdepodobnosť hraničiaca s istotou!
Neviem neni to moja bublina, takze som sa o tom nemal ani ako dopocut. Dostavaju sa ku mne len info takeho druhu, kedy sa nejakej osobe z tejto komunity stala nejaka krivda (napr. nemohol nahliadat do zdravotnej dokumentacie partnera a pod.). Mozem len zo svojej skusenosti povedat, ze som nebol nikdy pohorseny ludmi z tejto komunity, lebo asi mam stastie na tych, co nechodia s holou ritou. Som jednoznacne za rovnaky meter, ale LGBTIQ komunita za to myslim nemoze, ze sa policajt posral a nedal pokutu za nejaku obscennost, mal ju dat, odvolat sa na nejaky paragraf, pokojne a vecne a ide sa dalej. PRIDE je specificky, lebo je to ich akcia a tam je latka posunuta trochu dalej, ale aj ten musi mat svoje pravidla a konci tam, kde zacina zakon:D
Príde sa už dávno zvrtol na predvádzačku všetkých možných úchylností a deviácií. A nezdá sa, že by organizátori riešili interne nejaké otázky slušnosti a ani dodržiavanie zákona. Táto doba je zvrátená!
Ja by som PRIDE urcite nechcel mat doma, praskla by mi z toho hlava po 5 minutach, ale absolutne mi nevadi, ze maju svoju akciu, skor naopak. Podla mna najdes v niecom u tejto komunity podobny kľúč ako u inych kmenovych "alternativnych" subkultur od gothic cez hooligans po cosplay graffitti atd., t.j. chciet sa odlisovat, byt nekonvencny, ist si svojou cestou. Pacit sa mi to nemusi, ale respektujem to, ked to neobmedzuje mna. Ani s Holligans nemam problem, pokial ma to neobmedzi na pohybe, zdravi, slobode, neprerusia kvoli nim zapas a pod., nech sa stretavaju a robia co chcu v medziach zakonach, lebo si myslim, ze je to kind of potrebne aj pre spolocnost. Najhorsi devianti a uchylovia su ti, co nemaju "svoju skupinu" a funguju jak samotári, ale tymito subkulturami ani LGBTIQ sa necitim byt ohrozeny ani z ideologickeho hladiska ani nijakeho ineho.
Bez lgbt sa dnešný svet proste zrúti..
ja ich rešpektujem a nemám problem s nimi pokiaľ ma to nejako priamo neobmedzuje. Ale už sa to vymyká spod kontroly. Ľudom už z toho j*ebe, kedy už to skončí ?
Dosť si vo svojom príspevku odporuješ.
Na jednej strane vyjadruješ rešpekt na druhej odmietanie a frustráciu.
Príde mi to ako ten vtip.
"Ja nie som rasista. Pre mňa je černoch ako cigáň."
Čítaj s porozumením, nie je ťažké sa dovtípiť ako som to myslel..
ja nemám problem s klasickými g-g a l-l, ale dnes je toho už podstatne viac, plus ta neúnosná propaganda, a až niekedy by som povedal chorá tolerančna hystéria ma začína pomaly ale isto otravovať. Preto vravím, že začína sa to vymykať spod kontroly, je toho až nezdravo too much.
To je taktika. Keď sa dá skupina "ženy" dokopy s abeceďákmi z ktorých kopa je chlapov čo sa pretvarujú že sú ženy. Kto ochráni ženy pred chlapmi abeceďákmi čo tvrdia že sú ženy a pchajú sa ženám do športu, šatní a spŕch? Na to tiež urobili stánok?
zase sa vyrojila zhinta sebecka charmad co sa potrebuje start do druhych a kazat im ako maju zit lebo potrebuju aby sa vsetci mali tak zle alebo este horsie ako sa citia v ich ubohych zivotoch. Ale to ze ich vlada klame do ksichtu si uzivaju a to ze ich orkada ich vzrusuje hlavne ze nebudeme mat uznane sobase v zahranici a dve pohlavia. Tymto si ospravedlnujete ten hnus co vypustate na verjnost. Pre mna je homofob rasista fasista vrah pedofil tyrac zvierat rovnaka zhnita chamrad. Schovavate sa za boha a nemate vlastnu volu ani kriticke myslenie lebo cirkev uci ze mas drzat hubu a nepytat sa nic a potom takto vyzera tato spolocnost. Papagajujete hoaxy co vypusta tato vlada na dennej baze. V zivote nevideli nazivo hoomosexuala ale bojite sa ho ako certa a jasne viete ze rozvrati vasu rodinu lebo vam to vtlka do hlavy skurveny psychopat krtoremu ide len o to aby nas obral o vsetko co mame a nakrmil s tym svojich parazitov. Modlite sa k vrahom a najvacsim hajzlom v historii sveta len preto ze rozpravaju co chcete pocut a to vam staci lebo naco by ste si overovali co naozaj robi to uz nad vasu mentalnu kapacitu. Ste len rakovina tejto spolocnosti. Zakomplexovna hlupa chamrad.
ja ich rešpektujem a nemám problem s nimi pokiaľ ma to nejako priamo neobmedzuje. Ale už sa to vymyká spod kontroly. Ľudom už z toho j*ebe, kedy už to skončí ?
Na jednej strane vyjadruješ rešpekt na druhej odmietanie a frustráciu.
Príde mi to ako ten vtip.
"Ja nie som rasista. Pre mňa je černoch ako cigáň."
ja nemám problem s klasickými g-g a l-l, ale dnes je toho už podstatne viac, plus ta neúnosná propaganda, a až niekedy by som povedal chorá tolerančna hystéria ma začína pomaly ale isto otravovať. Preto vravím, že začína sa to vymykať spod kontroly, je toho až nezdravo too much.