🤣🤣🤣🤣🤣
Veľmi rád si pozriem 2-3 zápasy ATM aj keď ma budú bolieť oči, či Julko pomôže aspoň vodu podávať zo striedačky hráčom na ihrisku.
Možno sa mýlim a bude makať, aspoň na oko.
Prajem vam, aby vam tam ostal. kludne si ho dajte na tribunu. lebo lepsie vyuzitie pre nho mat nebudete. a nic neziskate. pridete o najlepsieho hraca a neziskate ziadne peniaze. gratulujem. vase ego zvitazilo nad rozumom.
Súhlasím so všetkými komentármi.
ALE, na druhej strane sa im nedivím, lebo už majú pár sezón krízu a keby mali prísť o najlepšieho a najcennejšieho hráča, čo by im ostalo.
Tak buďme zhovievaví... :-)
Áno toto sa tu píše často ATM o neho prišlo. Naposledy tu pod článkom písalo kopec užívateľov že teraz ho už musí ATM predať Barcelone (tuším ako ho vypískali fanúšikovia).
A realita je taká že stále je hráčom ATM. To dokonca stále tvrdí to isté a odmieta ho predať.
To chápem. Nenarážal som na teba ale pod tým článkom bolo toľko príspvevkov ako ho ATM musí predať ... až mi rozum ostal stáť.
V súčasnej situácii s tebou súhlasím aj s významom ako si to myslel. Ale kedže nemám kryštálovú guľu nevylučujem ani verziu že sa vzťah ATM a Alvarez dá dokopy.
Ani Alvarez nebude mať asi záujem zničiť si kariéru. I keď zvlášne prípady by sa možno v minulosti aj našli... Možno sa dá na golf ako Bale :)
Určitě by mu nemuseli platit pro porušení povinnosti ale jde o to zda by jej nechali shnít do roku 2031 kdy mu končí smlouva anebo by chtěli získat aspoň tu sumu co za něj City zaplatili
Uvidíme kam to celé zájde. Postoj majiteľa ATM vyzerá byť pomerne jasný. Ako sa zachová Alvarez je otázne. Dva dni už že vraj netrénuje.... sám som zvedavý.
aha taze alvarez je zly lebo chce odist, ale ma zmluvu taze ho ATM pustit nemusi, ale ATM mu nemusi platit peniaze aj tu zmluvu ma?. tak o com sa tu bavime????ta zmluva je hadam obojstranna. keby sa zranil na 5 rokov, tak mu prestanu platit?? alebo co? ci zas musis ist proti mne za kazdu cenu?
Nie ale napísal si hlúposť. Áno ATM ho musí dľa zmluvy platiť ale nie zato že bude doma sedieť na zadku. Minimálne na tréningy chodiť musí. Zmluva je obojstranná.
Veľmi rád si pozriem 2-3 zápasy ATM aj keď ma budú bolieť oči, či Julko pomôže aspoň vodu podávať zo striedačky hráčom na ihrisku.
Možno sa mýlim a bude makať, aspoň na oko.
ALE, na druhej strane sa im nedivím, lebo už majú pár sezón krízu a keby mali prísť o najlepšieho a najcennejšieho hráča, čo by im ostalo.
Tak buďme zhovievaví... :-)
A realita je taká že stále je hráčom ATM. To dokonca stále tvrdí to isté a odmieta ho predať.
V súčasnej situácii s tebou súhlasím aj s významom ako si to myslel. Ale kedže nemám kryštálovú guľu nevylučujem ani verziu že sa vzťah ATM a Alvarez dá dokopy.
Ani Alvarez nebude mať asi záujem zničiť si kariéru. I keď zvlášne prípady by sa možno v minulosti aj našli... Možno sa dá na golf ako Bale :)