Viem, že prídu počas sezóny aj nevydarené zápasy, aj nie práve na oko pekné zápasy.
ALE, včera som cítil pýchu z našej Barci a presvedčenie, že potenciál, ktorí predstavujú mladí chalani je obrovský a máme sa na čo tešiť. Verím, že niekoľko rokov.
Obdivujem Flicka, ako dokáže vybalansovať zostavu mladíkov so staršími hviezdami.
Po rokoch začalo všetko do seba pekne zapadať...
VAMOS BARCA....
Vcera to bol krasny dominantny futbal, chybalo uz len viac golov v sieti Bilbaa, o to krajsie ze s najmladsou zostavou na Camp Nou…tento mlady tim ma obrovsky potencial a verim ze vyhraju LM uz coskoro, neexistuje vo futbale klub s takym modelom ako Barcelona kde mladi hraci a odchovanci zohravaju tak dolezitu ulohu
Dorcer, pred 5 - 6 rokmi sme mali tím zložený so skúsených, starších hráčov a výsledok...?
Naposledy LM v roku 2006.
Pozri REAL... samé hviezdy a pritom kríza jak blázon.
Áno, musia nabrať skúsenosti, ale máme správny smer a o rok, dva budeme jeden z najsilnejších tímov na svete.
... a neprekvapilo by ma, keby sa chalani "vytiahli " už tento rok.
ALE, včera som cítil pýchu z našej Barci a presvedčenie, že potenciál, ktorí predstavujú mladí chalani je obrovský a máme sa na čo tešiť. Verím, že niekoľko rokov.
Obdivujem Flicka, ako dokáže vybalansovať zostavu mladíkov so staršími hviezdami.
Po rokoch začalo všetko do seba pekne zapadať...
VAMOS BARCA....
Naposledy LM v roku 2006.
Pozri REAL... samé hviezdy a pritom kríza jak blázon.
Áno, musia nabrať skúsenosti, ale máme správny smer a o rok, dva budeme jeden z najsilnejších tímov na svete.
... a neprekvapilo by ma, keby sa chalani "vytiahli " už tento rok.