Ja by som sa zmienil i o včerajšom výkone rozhodcu. Je pravda, že hráči chceli hrať futbal, ale u rozhodcu mi imponovala snaha zbytočne neprerušovať priebeh stretnutia minimálnymi stretmi. Bol nenápadný, ale o to viac pomohol futbalu. Jedna ZK a to až v závere zápasu........
Pochválil by som skoro každého zo zostavy. Imponuje progres Xaviho, ešte minulú sezónu som krútil hlavou že čo na ňom až take Flick vidí, dnes už tomu rozumiem. Balde by sa mal zamyslieť, lebo proti cancelovi a Xavimu nebude mať žiadnu šancu.
Chválu si zaslúži aj gordon, lebo jeho intenzivita, nasadenie, technika a tah na bránu sú na top úrovni, trochu vylepšiť zakoncovanie a bude špička. Vyzdvhnem aj chrisa, v podstate nehral 2 roky ale pôsobí akoby sa ani nič nestalo. Rafa na hrote zatiaľ veľmi dobre, chcelo by to previerku v LM.
Zle odohral podľa mňa len kounde. Chlapec evidentne futbal hrat vie, ale pôsobí tak, ako by sa mu už nechcelo, nebaví ho uz to, evidentne móda ho zaujíma viac.
Na něm je unikátní, že je to záložník, ale dokáže hrát i toho krajního beka. Na tom postu se ale občas projevuje problém s rychlostí a hlavně silou. Asi to nebude ideální varianta na silné křídla
Vidim to podobne, cely tim neskutocny workrate, az sa obavam ci sirka kadra postacuje, lebo toto udrzat vo vsetkych zapasoch vo vsetkych sutaziach konstantne celu sezonu bude narocne, ale niet nad dobry zaciatok! U Esparta clovek nevie, ci je lepsi na bekovi alebo v zalohe, fakt specialny hrac a to co zvlada v tejto chvili je obdivuhodne, ale defenzivne ho este len preveria kvalitnejsi superi. S Christensenom uplny suhlas ten hra akoby nikdy nevypadol a ked som ho vcera videl zahrat uspesnu offside pascu az mi srdce zaplesalo:D Na Gordonovi sa mi paci, ze ma gule a ked dostal loptu takmer vzdy s nou isiel celom na branu, rozhodovacie schopnosti nadpriemerne a pri tom pocte driblingov s vysokym rizikom stratil tusim iba 1 loptu, paticka na Raphu len dokazuje, ako neskutocne rychlo sa adaptoval a funguje tam chemia. Adeyemi hral takisto solidne, ale pri tom, ako jeho spoluhraci nastavili vysoko laťku si musi davat pozor na straty lopt a neuspesne driblingy. Keby Kounde vcera neurobil tu hrubu chybu tak dobry vykon, celkovo unho bola vidiet smerom dopredu vacsia aktivita (pre porovnanie Espart sa na lavom bekovi sporadicky objavil aj pred sestnastkou supera dokonca vo vapne), ale ak tuto sezonu neurobi zasadnejsi vykonnostny skok, myslim, ze na bekovi bude Flick definitivne pouzivat ine profily. Nejake minutky dostal Hamza, urcite pomoze, ze Flick rotuje so zostavou uz teraz, aj ked iba na poslednych 15min.
Budu se opakovat, ale ten fotbal pod Flickem.........
Něco parádního a letos to vypadá, že příchodem nového kondičního trenéra běháme jak v první sezóně pod ním. Navíc Gordon má obrovský workrate a spolu s Raphinhou dokáží hodně míčů vybojovat. Uvidíme jak to časem ještě zvedne Rodri.
Chtěl bych ale kdyby se podařil ještě ten levý stoper, protože si říkáme o malér, když budou zranění.
To samé na hrotu. Asi se budeme muset dát na modlení za Raphinhu, protože bez něho jsme na hrotu hodně namydlení...........
Abdelkarim v troch zápasoch dostal včera 10 min a ani jednu prihrávku. Taky pristup k mladému hráčovi od trénera ľahko dopadne ako odchod do PSG pred rokom, obľúbenca Flicka.
Chválu si zaslúži aj gordon, lebo jeho intenzivita, nasadenie, technika a tah na bránu sú na top úrovni, trochu vylepšiť zakoncovanie a bude špička. Vyzdvhnem aj chrisa, v podstate nehral 2 roky ale pôsobí akoby sa ani nič nestalo. Rafa na hrote zatiaľ veľmi dobre, chcelo by to previerku v LM.
Zle odohral podľa mňa len kounde. Chlapec evidentne futbal hrat vie, ale pôsobí tak, ako by sa mu už nechcelo, nebaví ho uz to, evidentne móda ho zaujíma viac.
Něco parádního a letos to vypadá, že příchodem nového kondičního trenéra běháme jak v první sezóně pod ním. Navíc Gordon má obrovský workrate a spolu s Raphinhou dokáží hodně míčů vybojovat. Uvidíme jak to časem ještě zvedne Rodri.
Chtěl bych ale kdyby se podařil ještě ten levý stoper, protože si říkáme o malér, když budou zranění.
To samé na hrotu. Asi se budeme muset dát na modlení za Raphinhu, protože bez něho jsme na hrotu hodně namydlení...........