Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Cule90 Premium
2026-09-02 09:28:54
super zhrnute, Lukas!
2026-09-02 14:49:11
Škoda toho stopera.
2026-09-02 15:11:44
Chlapy nevíte zda může Barcelona teď podepisovat volné hráče nebo je to jen na základě nějakého zranění?
pepo46 Premium
2026-09-02 15:28:44
Pekne napísané. Vďaka.
Simao Premium
2026-09-02 22:22:17
Ja to okomentujem tak, ako to vidím ja. V celku prestupak bol zaujímavý, ale zďaleka nie super. Prestupy in, 7z10, prestupy out 4z10.
In:
Rodri - bomba, top hráč asi najlepší na svete na DM pozícii, pre klub určite prestížny transfer, ale aj zo športového hľadiska rozumný tah.
Gordon - relatívne neznámy, ale overený PL hrac. V dobrých rokoch, osobná požiadavka hansiho, tiež plus aj keď za celkom slušný peniaz.
Cancelo - starý dobrý Cancelo, bez komentára, plus.
Bisiwa - čierny kocúr vo vreci. Moze vystreliť ale ani nemusí. Naozaj v kantere nebol nikto na tom istom leveli?
Adeyemi - tu to už začína byt viac skeptickejšie. Podľa mňa zostrelený letec, ktorý v podstate do teraz ani nič poriadne v kariére nedokázal a nechytil sa ani v BD, večný hot prospect. Lavickar, ktorý odohrá možno trochu viac ako Roony, ale s 10x väčším platom. Skôr mínus.
Jesus - ďalší zostrelený letec, ale aspoň ktorý ukázal, že ozaj futbal hrat vie/vedel. Relatívne nízka cena, ale posledné dve sezóny mal veľmi zle. Surne potrebujeme hrotaka, veľmi slabý výber, lavickar.. povedzme ok, slabší plus.
Livakovic - absolútne neviem kto to je, ale je to tusim repre brankár, nízka cena, skúsenosti.. moze byt celkom slušný rezervista, lebo wojto už by to mal s futbalom zabaliť. Asi plus.
Abelkarim - toho seriózne zatiaľ nevnímam, lebo no nemôže útočník s veľkým potenciálom stať 1.5m, ale kto vie.. dúfam, že sa mýlim.. slabší plus.
Stopér - ?! Kde si?? Aspoň nejakého veterána, alebo na hosťovanie sme museli zohnať. Len aby sa nám to nevypomstilo. Tučný mínus.
Out:
Casado - hráča ktorého absolútne nepotrebujeme, ktorého sme proste museli speňažiť, sme doslova darovali deportivo, lebo nikdy v zivote, za nič na svete oni 30m nam nedajú, takže sa o rok vráti. Jednoznačne mínus.
Balde - ten mal byt predaný ako prvý, ale nebol. 0 osoh z neho, veľmi silná konkurencia, absolútne zbytočne bude polirovat lavičku a úplne stratí v cene. Tiež veľký mínus.
Mats - to je mission imposible, zbytočne komentovať.
Cortes - tak tomu absolútne nerozumiem. Toľko hajpu okolo neho, súrne zhaname stopéra pre šírku kádra a my ho nakoniec predáme niekde do klubu kde bude hrávať s postarmi, kuchármi a vodičmi autobusov. Určite mínus.
Ansu - 🙏🏻, konečne prišiel ten deň. Plus
Ferran - ten tu nemal čo robiť už od druhej sezóny u nás. Veľmi dobre, že sme sa ho zbavili za týchto okolnosti. Silný plus.
Araujo - ten potreboval zmenu asi najviac zo všetkých, u nás už vyhorel. Výhodný deal, tiež silný plus.

Zvyšok pre mňa nie je z pohľadu prvého tímu až taký relevantný.

Je to len môj pohľad, nemusí každý so mnou súhlasiť.