Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-09-07 18:43:43
Áno, bolo to na hrane. Ale koľko horších situácii sa už nepiskalo.
2026-09-07 19:03:43
Tento zákrok bol no z oboch strán sa dal obhájiť si myslím, nezlahcujem ak by rozhodca ukázal CK + penaltu, nemôžeme hovoriť nič, ak sa mi zdá tak komunikovali s VARom a netrvalo to extra dlho
2026-09-07 19:25:41
Tak ako to neodpískal, tak to aj mohol odpískať a nemohli by sme sa hnevať. Ale červena? 😀 Max žltá, keď to bolo vo vapne
2026-09-07 20:47:55
Bolo to na penclu ale určite nie červená. Žltá karta. Sranda je že Rodri mu sám nahral tomu z Valencie do toho úniku on to sám vlastne celé spôsobil... to ma prekvapil takou školáckou hrúbkou. Ale stáva sa aj najlepším čo už...
Treba povedať že ani na Raphinhu neodpískali jasnú jedenástku, čo neospravedlňuje Rodriho faul ale tiež jasná jedenástka a žltá karta.
Vyplakávanie by bolo na mieste keby Barca vyhrala s odretými ušami 1:0 ale nie keď im natrieskala 5 a to ešte pár gólov nebolo uznaných a hodne viac mohlo padnúť.
2026-09-07 20:55:58
Nevím,asi jsem staromódní, ale borci s tímhle na mě nechoďte, že je to na červenou kartu. Na jednu stranu se dneska pouští hra do těla,kdy je to na úrovni hokejového bodyčeku a uprostřed hřiště se to kolikrát ani nepíská,na druhou stranu je pak za každou hovadinu ke které se vrátí VAR červená karta nebo penalta. Ano byl tam kontakt, ale fotbal je kontaktní sport a ta intenzita nebyla taková, aby to bylo na červenou nebo aby ho tak rozhodilo,že by nemohl zakončit, když byl tak rozběhnutého. Podle mě dneska kvůli tomu VARU se ty pravidla upravují do absurdního stavu a vymýšlí to lidi,co fotbal nehráli a nemají cit pro hru
2026-09-07 22:23:32
Sa mi paci jak tu poniektori pisete ze to neni cervena🤣a ked niekto napise ze to je cervena tak hned je trol z realu podla niektorych🤣🤣keby to bolo opacne alebo niekto z realu a nenola by penalta a cervena tak by ste plakali🤣zmarenie cistej golovej prilezitosti je cervena karta…ale nie je to hrac barcelony tak to neni cervena a zrazu sa ohybaju pravidla a pise sa lebo ved vtedy a vtedy sa to tiez nepiskalo….vy ste teda fakt odbornici a hlavne nezaujati😂😂