V tom programe sú iný mentálny atléti. Počúvať to stojí neuveriteľne veľa síl. Snažia sa tam znevažovať to, čo pricetneho človeka nenapadne. Hlavne tá biela klika , ktorá tam má väčšinu. Dojalo má napríklad , ako znevažovali Yamala , pretože podľa ich názoru malo Španielsko ďaleko lepších hráčov v minulosti. No nespomenuli ani jedno meno. Logicky , ani to nejde. Hráča s takymi schopnosťami Španielsko nikdy v histórii nemalo. A namiesto toho, aby sa tešili , že ich ten chlapec reprezentuje , mu nakladajú. Ich hlavne žerie , že Barca , Bilbao či San Sebastian dotujú repre hráčmi a vyhrávajú titul za titulom , zatiaľ čo ich Real Madrid nedokáže repre ponúknuť ani kvalitnú upratovačku.
obdivujem Lukasa, ze to zvladol prelozit, pri prvej vete som to prestal citat ... tiez, obdivujem, ze to viete docitat cele, mne to nedalo, to sa neda ... a je vidiet, ze v Spanielsku maju novu vysoku skolu -VŠH, vysoka skola hejetrstva, nastastie, tu mame len absolventov strednej skoly, ale aj ti nam davaju niekedy dostatocne zabrat :-))))
vzdycky tu byly argumenty typu Messi nemuze byt nejlepsi na svete protoze ..... vetsinou se poukazovalo na neuspechy s repre a kdyz teda vyhraje vsechno tak stejne nemuze byt nejlepsi protoze prohral z cca 1200 zapasu 160 :D
Přijde mi trošku nadbytečné dávat tu prostor takovému individuu. Každý, kdo sleduje fotbal očima moc dobře ví, že Messi je úplně jinde, než ostatní hráči. Jen tento pomatenec a Piers Morgan se snaží být něčím zajímaví.
Naštěstí Lea nemusí nic z těchto keců zajímat. Dosáhl všeho, má krásnou rodinu a to je důležité pro nás, kteří ho mají rádi :).
Este by ma zaujímalo prečo mu niekto nekontroval, napríklad že Ronaldo keď odišiel v 2018 a sľuboval Juventusu LM tak to nesplnil, alebo o neviditelnosti na MS nehovoriac, 8 rokov je to tuctovy hráč
CR bol na MS 6x a nedal ani jeden gol vo vyradovacej ciasti. A on tu bude plivat na Lea, ktory bol vzdy rozhodujuci ked aj nie pre goly, tak pre tvorbu hry a asistencie 😁 Tiez som to mal prestat citat po prvej vete
... a planeta se neotepluje, AI neexistuje a 11.9.01 se nic nestalo 🤪 Po dlouhé době jsem zaváhal, jestli právo na svůj názor má mít každý. Ale když vidím, jak se ten zoufalec diskredituje, tak jsem zase v klidu. Bez takových bychom si méně vážili všeho normálního, co považujeme za samozřejmost 😉
Naštěstí Lea nemusí nic z těchto keců zajímat. Dosáhl všeho, má krásnou rodinu a to je důležité pro nás, kteří ho mají rádi :).