Poďme naplno využiť výhody domáceho prostredia a vytvoriť si dobrú pozíciu do odvety, potrebujeme skvelú atmosféru a dobrý výkon, sme lepší, poďme do toho. Visca Barca hasta el final! Hlavne sa nenechať vyprovokovať a vykartovať!
Jedenásti hráči sú ohrození suspendovaním na ďalší zápas. Pre Barça sú 4 hráči na jednu žltú kartu od suspendovania: Yamal, Fermín, Martín a Casadó. Pre Atlético je to 7 hráčov: Almada, Le Normand, Lenglet, Llorente, Pubill, Ruggeri a Simeone.
• Andrés Iniesta & Jordi Alba.
• Aitana Bonmatí & Laia Alexandri z Barça Femení
• David Villa
• Lionel Scaloni
• Daniel Brühl, herec
• Mauricio Pochettino, současný trenér USA
v KE určite nie. niekoľko rokov z mojej strany snaha bola, venoval som tomu čas aj energiu, toľko rečí bolo ako každý chce prísť a nakoniec je problém nazberať 10 ľudí. radšej ten čas venujem rodine. v BA je situácia iná. tam sa sledovačka pripraví. Viem si predstaviť ligové El Clásico alebo niektorý zo zápasov semifinále UCL, ak postúpime cez ATM ;)
Košice mám na druhom konci Slovenska takže Bratislava ideálne to mám 40min z autom , keby sa to teda zorganizuje bol by som rad ak by si ma informoval vopred ďakujem
Bol som v KE na finale pohara s Realom v kine (robila ina partia), bola plnka, von stali auta od Sniny po Bratislavu (nemyslim, ze by to boli operativne lasingy a zrazu tolko na jednom mieste :) ) podla mna bys a kosice mohli zopakovat este, akurat to asi treba robt s este vacsim predstihom
Lebo to tak aj bude😂 bol by hlúpy ak by to nevyužil a pri tom aký meter ma Kovács si myslím, že je to dosť veľká pravdepodobnosť že sa vykartuje.. snáď sa mýlim. Ale z Atletica je ohrozených 7 hráčov čo som čítal - Pubill, Lenglet, Le Normand, Ruggeri, Llorente, Giuliano, Almada.
Len naša smola je, že ani jeden z nich nie je pre Atlétov taký dôležitý, ako pre nás Lamine. Tak snáď si dá pozor, v ďalšom kole sa karty vynulujú. Aj keď ja mám z Rumuna vždy obavy, to je nevyspytateľný rozhodca.
To si píš, že to bude hlavná črta taktiky vyprovokovať Yamala k ŽK. Len tajne dúfam, že R v tomto zápase nepodľahne nátlaku hráčov i trénera Atlétov a dokáže na hracej ploche kto je pánom na ihrisku!
Jergus, Kovács do 10 minúty podľa mňa tam spraví poriadok a určí laťku. Dúfam, že ten Yamal bude fakt myslieť na to, že sa hra na 2 zápasy a ten ,,ťažší" zápas nás čaká o týždeň v odvete u nich a tam ho potrebujeme.
Simeone cez víkend skvele rotoval zostavu, to bol majstrovský ťah. Škoda len, že nemáme kvalitnejšiu lavičku .. pri hráčoch ako Pedri či Cancelo ich neni kým nahradiť
Ľahko sa robí majstrovský ťah, keď ti v lige o nič nejde a môžeš si to dovoliť :) Keby boli v našej situácii, tak by som chcel vidieť ako by rotoval :D
kluc: Prehral ltt, nebyt cervenej boh vie ako by to skoncilo. Ak by chcel trocha ozivit tak na poslednych 15min tam vypusti Lookmana, kde uz obrana Barcelony bola dost vysunuta a vtedy by to zacalo byt zaujimave. To ze prehra dnes, dal by boh :)
luckyman: ano pochopitelne, atleti na zaciatku sezony kym sa muzstvo zohravalo postracali nespocet bodov, rozumne prehodnotili ciele a dali vsetko do CDR a LM. Real v sobotu prehral, vecer ak by sme aj remizovali, ta strata bodov Madridu na prve miesto by stale bola dostatocna, z toho sa da usudit ze La Liga je primarny ciel pre Barcelonu aktualne
Ved to nemal preco oživiť, a Pedri ci Cancelo by hrali dokonca nech by sme mali kohokoľvek na lavicke. Atletico bude o tyzden v podobnej situacii kedy budu hrat s nami odvetu a 3 dni na to finale CdR, my musime zvladnut nasledujúce 3 zapasy a potom je tyzden volno na rege.
Ja som rád za ligu, tu snáď už nepustíme. Vyhrať LM môžeme, ale to musí sadnúť všetko, premeniť naše šance, obrana s Joanom musí mať svoj deň a nesmie nás zarezať rozhodca.
Let's GOO BARÇAAA 🙏🙏🙏🙏
• Andrés Iniesta & Jordi Alba.
• Aitana Bonmatí & Laia Alexandri z Barça Femení
• David Villa
• Lionel Scaloni
• Daniel Brühl, herec
• Mauricio Pochettino, současný trenér USA
luckyman: ano pochopitelne, atleti na zaciatku sezony kym sa muzstvo zohravalo postracali nespocet bodov, rozumne prehodnotili ciele a dali vsetko do CDR a LM. Real v sobotu prehral, vecer ak by sme aj remizovali, ta strata bodov Madridu na prve miesto by stale bola dostatocna, z toho sa da usudit ze La Liga je primarny ciel pre Barcelonu aktualne