Newcastle United want Ez Abde to replace Anthony Gordon, while Real Betis are targeting Jan Virgili to replace Abde. Barcelona hold 20% of Abde’s future sale and 40% of Virgili’s, meaning both deals could indirectly HELP lower the overall cost of the Gordon operation.
Tak Clara Serrajordi a Aicha Camara mají slušnou minutáž už teď, výborně se jeví Carla Julia. Schertenleib, Vicky, Adriana Ranera, pravděpodobně se vrátí Martina a Jana Fernández. Náhrady jsou.
Len pre zaujimavost, Gio Zanetti na Twitteri (insider s dobrymi info) informoval o Gordonovom prestupe 5.Maja, s jedinym rozdielom ze reportoval 60M eur namiesto libier. Takze sa to varilo celkom dlho a bez nejakych unikov informacii co ma prekvapuje pri tomto klube.
Zatiaľ to vyzerá neskutočne, už som tomu nadseniu trosku prepadol 😁 alvareza som mal ako niečo nemožné , no uvidíme lebo včera to bola rýchlovka ako blazen
🚨🔥 BREAKING: Barcelona considering to make their first initial bid to be €90m + bonuses for Julian Alvarez, with whom personal terms are very advanced but not yet done. @monfortcarlos #Transfers 💣
🚨 BREAKING: Direct contacts have NOW taken place between Barcelona and Atletico for Julian Alvarez! Negotiations underway. @MatteMoretto #Transfers 📞🔵🔴
Dnes som čítal zaujímavú vec. Že prestup Gordona je v podstate o 11m menej ako sa píše. Lebo Newcastle ide po Abdem za ktorého chcú dať cca 55m a my máme 20% z toho, čo je nejakých 11 mega.
Breaking🚨🚨
Barcelona pripravuje svoju prvu ponuku za Juliana Alvareza,bez zahrnutia akehokolvek hraca💶
Julian uz oznamil klubu ze chce odist✅
@fabrizioromano
Vratil som sa k tomu ale len tak zlahka, vytriast myslienky z hlavy a taak a hlavne menit trasy ak sa da, idealne co najviac do prirody mimo civilizacie😀 Ale predtym som 3 4 roky behaval celkom aktivne.
V dobe štatistiky, datovej analytiky, umelej inteligencie atď atď , ak si niekto dovolí spochybniť prestup a vyvoláva hate na toho konkretného hráča, tak je to uplne odveci. O tom hráčovi vedia všetko, ak sa rozhodli, že im zapadne do systému, tak asi niečo na tom bude. Už keď hate, tak na trénerský tím, ktorý ho tu chce, a nie samotného hráča.
Žiaľ také sú ceny na ostrovoch. Každý kto je len trošku dobrý stojí min. 50-60 mil. Pozri sa za čo minulý rok kúpili Woltemada. Šialená suma za hráča, ktorý mal jednu dobrú sezónu. A to je iba jeden príklad
Veru,moc Britov tu nebehalo,v Reale David Beckham, Michael Owen, Jonathan Woodgate, Jude Bellingham,aj G.Bale. Všeobecne sa uprednostňujú domáci hráči a borci z Južnej Ameriky,zväčša kvôli nulovej jazykovej bariére a ľahkej adaptabilite.
Tak je čas to zmeniť a dať šancu Anglánovi po 37r. 💪
@glongari
V základní sestavě je všech pět hráčů Blaugranas - Sergi Mayans, Raúl Expósito, Ebrima Tunkara, Jordi Pesquer a Roberto Tomás.
Zápas vysílá UEFA.tv
zdroj: transfermarkt
Barcelona pripravuje svoju prvu ponuku za Juliana Alvareza,bez zahrnutia akehokolvek hraca💶
Julian uz oznamil klubu ze chce odist✅
@fabrizioromano
Tak je čas to zmeniť a dať šancu Anglánovi po 37r. 💪