Barca stratila dôležité body. Na pôde Levante dokázala uhrať iba remízu 1-1, keď v prvom polčase otvoril skóre Vyntra a následne vyrovnával Piqué.

1.polčas

Barca sa po úvodnom „oťukávaní“ rýchlo dostala do tempa a začala diktovať tempo zápasu. Katalánci dominovali v držaní lopty a hra sa odohrávala takmer výlučne na polovici súpera.

Prekvapivo však otvorili skóre domáci. V 11.minúte kopalo Levante roh, na ktorý najlepšie vyskočil Vyntra a presnou hlavičkou k vzdialenejšej žrdi nedal Valdésovi šancu.

V 19.minúte Barca dokázala vyrovnať, taktiež z rohového kopu. Podobne ako Vyntra tentoraz hlavičkoval Piqué k vzdialenejšej žrdi a brankár Keylor ostal bezmocný.

Hráči Barcelony na ihrisku síce dominovali, ale s gólovými príležitosťami to také ružové už nebolo. Domáci svedomito bránili so všetkými hráčmi, výborne vykrývali voľný priestor, a tak mala Barca veľký problém preniknúť cez domáci obranný val.

V 40.minúte mala Barca výhodu priameho kopu z približne 30tich metrov. Messi poslal ľavačkou loptu však iba tesne Keylorovej bránky.

2.polčas

Katalánci naskočili do druhého polčasu aktívne. Hráči sa viac tlačili do bránky a pribúdali aj šance. Hráči sa však trápili v koncovke.

Jasným dôkazom toho bola 59.minúta kedy Xavi zahodil nemožné. Po peknej akcii Fábregasa najprv pálil Messi, ktorého pokus Keylor vyrazil priamo na Xaviho. Ten však ani z troch metrov nebol schopný dostať loptu do siete.

V 73.minúte Gerardo Martino striedal. Hraciu plochu opustil Fábregas, opčným smerom putoval Sergi Roberto. Krátko na to sa striedalo opäť. Tello nahradil Pedra.

S pribúdajúcim časom narastala aj nervozita na kopačkách hostí. Barca potrebovala streliť gól, ale hráčom sa v koncovke nedarilo.

V 84.minúte nastalo prekvapivé striedanie, keď Xaviho vymenil Dongou.

Katalánci sa v posledných minútach snažili vyvinúť tlak, ale Levante sa veľmi dobre darilo kúskovať hru a remízu si už postrážilo.

Zostavy

FC Barcelona: Valdés, Montoya, Pique, Mascherano, Alba, Xavi, Busquets, Cesc, Alexis, Messi , Pedro.

Levante UD: Keylor, Navarro, Vyntra, El Zhar, Rubén, Juanfran, Nikos, Pedro López, Ivanschitz, Diop, Simao

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.