Barcelona potrebuje peniaze na prestupy a je nútená predať niekoľko hráčov. Prvým, ktorý klub opustí, bude Alexis Sánchez. Správu prináša denník Sport.

Prestavba tímu sa už začala. Ako prvý prišiel do mužstva Luis Enrique a hneď za ním katalánsky celok predstavil aj nástupcu Víctora Valdésa, ktorým je Marc-Andre ter Stegen. Aby sa však obnova dotiahla do konca, sú potrebné ďalšie financie a to v takom objeme, že sa musí porúčať aj silný hráč. Tým je Alexis.

O Čiľana má pritom eminentný záujem Juventus Turín, ktorý to už oficiálne priznal. Barcelona odklepla predaj hráča niekoľko týždňov dozadu a za transfer by rada uvidela čiastku na úrovni 25 miliónov eur. Juventus to vie, no prvú ponuku za hráča dodal len vo výške 15 miliónov eur.

Hoci chcú Blaugrana prestup uzavrieť čím skôr, 15 miliónovú ponuku Juventusu zmietli zo stola. Bez tak rokovania pokračujú s cieľom dokončiť prestup ešte pred MS v Brazílii. Niño Maravilla si užíva svoje posledné dni v hlavnom meste Katalánska.

V súčasnosti Barca vylučuje rokovania o prestupe, ktoré by zahŕňali aj prítomnosť iného hráča vo výmene. Hovorilo sa pritom, že za Alexisa by do Barcy okrem financií putoval Vidal, Pogba či Llorente. Juventus však musí zaplatiť len financiami, pokiaľ chce Alexisa od budúcej sezóny vidieť vo svojom drese. Podľa médií je však transfer len otázkou času.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.