Niekoľko dní dozadu francúzske médiá informovali, že PSG nakoniec Alvesa nechce. Dnes francúzske médiá píšu, že PSG obnovilo svoj záujem o Alvesa. Francúzsko si tak zjavne robí zo svojich čitateľov dobrý deň, nakoľko len ťažko možno uveriť, aby vedenie parížskeho klubu v priebehu pár dni zmenilo názor v tak dôležitej veci, ktorá podlieha niekoľko mesačnej príprave a analýzam.

Tri dni dozadu totiž francúzska tlač písala niečo úplne iné: PSG vylúčilo prestup Alvesa

Dôvodom pre náhlu smeru názoru je vôľa Lauranta Blanca, pre ktorého je Alves favoritom na posilnenie defenzívy. Vraj ideálne pasuje do konceptu hry francúzskeho trénera. Le Parisien však v priebehu týždňa písal, že Alvesa PSG nechce práve kvôli jeho ofenzívnym chúťkam. Do konceptu hry na začiatku týždňa by lepšie zapadol Ignacio Abate.

Ďalej sa uvádza, že Alves má byť predsalen súčasťou prestupu Marquinhosa na Camp Nou aj napriek tomu, že francúzska tlač písala o neoblomnosti Paris Saint-Germain a Brazílčanov prestup počas leta je zablokovaný. Zrazu už Francúzom nevadia ani vysoké platové požiadavky Alvesa.

Na záver noviny dodávajú, že z prestupu samozrejme nemusí nakoniec nič byť. Ako inak. Zadné únikové dvierka pre túto vymyslenú špekuláciu za účelom zvýšenia nákladu musia byť. Pritom o veci informujú seriózne francúzske noviny a správu prebrali aj katalánske denníky.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

MAcheS

13
2014-06-28 13:44:48

to urcite,uz nikoho ine nechcu len Alvesa.Dalsia kačica,myslim ze bude problem ho predat ale pevne dufam ze niekam pojde,lebo aj za Brasiliu hra slabo

DodoFCB

-1
2014-06-28 20:11:06

aspon 1 dovod chcem ze preco by sme ho mali predat?? NECHAPEM

MAcheS

2
2014-06-28 21:04:09

tak začni pozerat zapas Barcelony a budes to vidiet,
myslim viac ti nemusim napisat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.