Uruguajská futbalová federácia sa snaží o skrátenie trestu pre Luisa Suaréza, ktorý sa týka sankcií pre reprezentačné zápasy.

Viceprezident FIFA, Eugenio Figueredo, rodák z Uruguaja, nevylúčil možnosť skrátenia trestu pre Luisa Suareza. Skrátenie platnosti sankcie by sa však týkalo len reprezentácie a nie klubu.

"Keď prejde ešte trochu času, skúsime sa pozrieť, čo by sa s týmto trestom dalo urobiť," povedal Figueredo v rozhovore pre uruguajskú televíziu Canal 12.

"Skutok, ktorý sa stal, bol márny, ale to je už minulosť. Suarez je blízko návratu do hry a je v novom prostredí, ktoré si myslím, že je viac pohodlnejšie ako to predchádzajúce," dodal.

Sankcie, ktoré sú platné teraz, Suareza mimo hru stavajú na 4 mesiace na klubovej úrovni a na 9 oficiálnych reprezentačných stretnutí.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

singo1

37
2014-10-02 14:25:09

Skôr by to malo byť opačne. V repre nech trpia ale klubu to uškodilo

dod1al

3
2014-10-02 15:14:57

Uruguajský viceprezident FIFA lobuje za uruguajčana Suareza...keby to nebolo k plaču,tak je to na smiech.Ten viceprezident by sa mal vzdať funkcie,hneď ako do nej nastúpil.FIFA je konglomerát Alzheimer centra-mafie-blázninca a kopy hnoja!

Roman7

10
2014-10-02 15:50:49

kravina preco ma klub platit za prasrne v repre

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.