Tréner FC Barcelona bol s výsledkom zápasu s Ajaxom spokojný, ale priznal, že mužstvo musí niektoré aspekty zlepšiť. Pochválil aj súpera za bojovný výkon.

Suarez v strede a Messi na krídle

"Profil našich hráčov nám umožňuje nasadiť ich na rôznych pozíciách, ktoré si môžu meniť. Pokiaľ ide o útok, veľa sa toho nemení. Rozdielom je pozícia, aby sme získali loptu. Chceme mať k dispozícii všetky varianty. Vo všeobecnosti sme boli od súpera lepší, hoci ten bojoval do konca."

Xavi

"Keď sa veci nevyvíjajú tak ako chceme, nechcem hovoriť o svojich hráčoch. Ak dosiahneme dobrý výsledok, tak tiež. Gratulujem všetkým a teraz sa sústredíme na Almeriu."

Ťažkosti v prvom polčase

"Niekedy mal súper dobré postavenie. V druhom polčase sme na nich lepšie tlačili a neumožnili sme im hru po krídlach. Vtedy sme videli viac našich predností. Pre nás je najlepšie ak získavame lopty čo najďalej od nášho pokutového územia. Niekedy sa to darí, ale v prvej polovici tomu tak nebolo."

Postup

"Najdôležitejšie je to, že sme ho vybojovali dve kolá pred koncom. Samozrejme, niektoré aspekty musíme zlepšiť, ale to sme vedeli už skôr."

Messi

"Je to najlepší hráč akého som v živote videl."

Piqué

"Nikoho nemusím trestať. Všetci hráči zo seba dávajú všetko."

Komplimenty Franka de Boera

"Je to veľký tréner, ktorý si svoju prácu vykonáva vynikajúco. Jeho mužstvo dokonale vie, čo má hrať."

zdroj: as.com
foto: as.com

STEFI

33
2014-11-06 11:09:45

Luisiku nielen ty,ale cely futbalovy svet lepsieho doteraz nevidel.

MAcheS

2
2014-11-06 16:14:35

Ronaldo je dobr futbalista,ale Messi je nieco neskutocne,to co on predvadza niekedy je az neskutocne,nemam problem prejst s loptou cez celu 16 .3 a viac hracov mu nerobi problem
Proste je z inej galaxii

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.