FC Barcelona v pondelok dostala rozhodnutie od FIFA, na základe ktorého môže počítať so službami štyroch svojich hráčov v La Masii, ktorí doteraz nehrali kvôli trestu práve od FIFA.

Labinot Kabashi a Imad El Kabbou (Cadet), Anssumane Fati (Cadete B) a Xavi Simons (Juvenil B) sa nachádzali v skupine 11 detí, ktorým FIFA pred časom pre nezrovnalosti dokumentov zakázala hrať. Pre túto sezónu tak zostali bez registrácie. FIFA po preskúmaní príslušných dokumentov nakoniec dospela k záveru, že u štvorice vymenovaných hráčov k pochybeniu nedošlo, predpisy neboli porušené tak sa deti môžu naspäť vrátiť k aktívnemu futbalu.

Labinot Kabashi a Imad El Kabbou pritom na svoj debut po vynútenej prestávke nemusia ani dlho čakať. Hneď dnes o 19. hodine totiž odohrajú zápas proti El Prat v Ciutat Esportiva de Sant Joan Despi.

zdroj: flybarca.com
foto: fcbarcelona.com

Tom10

17
2015-10-20 13:48:56

mohla by aj dalšim. nehovorim že všetky, lebo to sa nestane, ale aspon tym najlepšim

Jose

36
2015-10-20 13:49:25

Mě by zajímalo, jestli klub, případně ti kluci, dostanou nějaké odškodnění, pokud tedy se ukázalo, že veškeré papíry byly v pořádku.

PeterChren

16
2015-10-20 13:57:53

no problem je v inom si myslím...Ak bol klub potrestaný sankciami aj pre týchto hračov a teraz je im umoznene hrat, tak potom ako chápať rozhodnutie o treste pre Barcu???? Tým pádom aj trest nemal opodstatnenie...???!!! Samozrejme nikto nič naspat nevráti, no FIFA ešte súd s rodičmi prehrá...

tomessi

10
2015-10-20 14:18:09

Teraz nech ti chudaci co vsade vypisovali, ze vymyslame konspiracie a vyplakavame povedia ze FIFA nesikanuje Barcu a deti ktore sa v nej ucia hrat futbal!!! Zakazovat detom sportovat, take praktiky by nevymysleli ani v stredoveku. Najprv mali asi preskumat tie dokumenty a az potom sikanovat, davat sankcie... Aj vo futbale asi plati: ze su rovni a rovnejsi... Aka tommusi byt magia a vnutorna sila Barcelony ked napriek neferovym podmienkam dlhe roky dominujeme?

Bachy

14
2015-10-20 14:24:14

Keď nedošlo k pochybeniu prečo už hodný čas nehrajú ? ja by som ich žaloval za to že bezdôvodne nemohli nastupovať...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.