Ronaldinho v rozhovore pre Marcu povedal, že Neymar, jeho krajan, sa už stihol medzičasom stať jeho nástupcom. Dôvodom sú jeho skvelé výkony nielen v Barcelone, ale hlavne v národnom tíme Brazílie. Útočník Blaugranas je dokonca jej kapitánom.

Neymar na medzinárodnej scéne v seniorskej brazílskej reprezentácie debutoval ako osemnásťročný. Odvtedy v drese Kanárikov stihol streliť 46 gólov v 69-tich zápasoch. 23-ročný krídelník za Brazíliu nosí číslo desať, rovnako ako iné legendy Canarinho - Ronaldinho, Rivaldo, Zico, či Pelé.

"Niet pochýb o tom, že Neymar je mojím nástupcom. Vykonáva túto úlohu už niekoľko rokov. Je to skvelý hráč a bude tvárou Brazílie vo viacerých nasledujúcich sezónach," vravel pre Marcu.

Zlatá lopta podľa Ronaldinha nemá žiadneho favorita. "Každý jeden z nich troch (Neymar, Messi, Ronaldo, pozn. red.) je hoden víťazstva s tým rokom čo mali. Messi, Neymar, aj Cristiano ťahali svoje mužstvá a všetci môžu vyhrať," dodal.

Zdroj: goal.com
Foto: archív

quentin

0
2015-12-27 14:02:56

Nech si každý hovorí, čo chce, tento rok malo byť nominované do finále komplet Tridente, keď už nechceli uznať hráčov z iných pozícií! Ballon 'd Orr sa týmto stal len a len marketingovou záležitosťou.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.