Aktuálny kouč Realu Betis Pepe Mel sa pred duelom s Barcou taktiež, pochopiteľne, objavil na tlačovej konferencii. Tréner Béticos zároveň vyjadril konštatovanie, že jeho mužstvo nastúpi proti najlepšiemu tímu na svete.

"Máme svoje kvality na to, aby sme vyhrali na Camp Nou, hrá sa len s jednou loptou a navyše, väčšinou ju má vo svojej moci Barcelona. Bude ju držať ona, no naša obrana bude taká, aby si nedokázala vypracovať príležitosti. Musíme byť intenzívni a kompaktní, rovnako ako v iných dueloch," vravel.

"Vieme, že hráme proti najlepšiemu tímu na svete. To nie je subjektívny názor, o tom hovoria výsledky. Ideme tam s nádejou na vysporiadanie sa s nimi a vieme, že keď k zápasu pristúpime intenzívne a s optimálnym nastavením, prídu naše šance."

"Mnoho tímov si myslelo, že najlepší spôsob ako s nimi získať body je statická obrana. Ak sa počas zápasu hrá len na jednu bránku, 90 minút trvá večnosť. Postaráme sa o to, aby sme takto mysleli o bránení," tvrdil tréner Verdiblancos.

"To, či bude hrať Ruben Castro sa uvidí. Máme pred sebou vyčerpávajúci január, no aj zápas s Barcou je dôležitý. Je to všetko v našej hlave, ale nedeľným zápasom neopovrhujeme. Ambície musia byť vysoké na každý jeden bod. Vieme, že to bude ťažké, ale musíme sa o to snažiť," dodal.

Zdroj: fcbarca.com
Foto: archív

quentin

4
2015-12-30 16:31:00

Tak snáď Beticos nezaparkujú autobus na/pred šestnástkou a bude to pekný zápas. Hoci, pravdu mal, že na loptu sa viac menej budú len pozerať. Verím v relatívne rýchly gól FCB, aby im rozhýbali obranu. Samozrejme, verím v tri bodíky a ak vyjdú aj tie tri góly do siete Beticos, tak to bude parádny darček na záver roka! A dá Boh, že každý z Tridente. Forca Barca! Visca el Barca! Culés, šup, šup nachystať občerstvenie a nezmeškať tento zápas! Pekný zážitok celej naše rodine CULÉS:)

sid1

2
2015-12-30 16:32:43

Tak rozhodca sa zase snazi pri reale. Nabuduce nech piskne penaltu uz pri nastupe na ihrisko nech sa to nezdrzuje.

soyferinho

-3
2015-12-30 16:45:42

tak povedz ze to nebola ruka...

sid1

2
2015-12-30 16:55:02

ja som tiez reagoval na tu prvu staci si pozriet cas

sid1

2
2015-12-30 16:56:57

a tam sa dufam zhodneme, ze to bolo z kategorie "videl to len rozhodca"

soyferinho

2
2015-12-30 17:00:11

ano, bola to moc prisna penalta, bol tam len minimalny kontakt. tesil som sa ze Ronaldo vynechal.
Tiez dufam ze Canales nema vazne zranenie, lebo vyzeralo to zle.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.