Barcelona si včera gólmi z prvého polčasu poradila so Celticom 3 – 1 a do predsezónnej prípravy vstúpil tím Luisa Enriqueho pozitívnym víťazstvom i výkonom. K zápase sa samozrejme vyjadril aj tréner súpera, Brendan Rodgers.

Bývalý tréner Liverpoolu chválil svoje mužstvo a priznal, že hrať proti Barcelone bolo pre všetkých v Celticu veľmi poučné. Zároveň dodal, že by čosi z barcelonského herného štýlu rád dostal aj do svojich zverencov.

Zápas

"Je to vždy skvelé poučenie, keď hráte proti Barcelone. Chceli by sme i do svojich hráčov dostať niekoľko elementov, ktorými oplývajú futbalisti Barcy. Ide najmä o pressing a držanie lopty, robia to totiž skutočne skvele."

TIP | Barca 3 - 1 Celtic: Hodnotenia hráčov
TIP | Barca 3 - 1 Celtic: Semafor

Rodgers chváli svojich

"Moji hráči boli excelentní, no aj napriek tomu tam boli momenty, keď sme neboli dostatočne aktívny v pressingu, bolo to najmä v prvom polčase."

Hra Barcy

"Skvele obhospodarovali priestor, majú na to hráčov svetovej kvality. V druhom polčase sme boli agresívnejší, čo viedlo k viacerým šanciam."

Príprava Celticu

"Ľahký prípravný zápas sme ešte neodohrali a snažíme sa kvalifikovať aj do Ligy majstrov, bol to pre nás veľmi dobrý test. Je škoda, že sme ale pravdepodobne stratili Nira Bittona, ten si podvrtol členok."

zdroj: skysports.com
foto: skysports.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.