Barca sa podľa zdrojov katalánskeho SPORTU pokúsi získať člena olympijského tímu Brazílie. Jedná sa o hráča s krstným menom Luan, ktorý by mal podľa portálu spĺňať všetky predpoklady na to, aby sa stal skvelým záskokom pre MSN.

Luan Guilherme de Jesus Viera, skôr však Luan, je hráč s číslom 7 v brazílskom klube Gremio. Má 23 rokov a Barca si ho mala vybrať ako ďalšiu posilu kádra v letnom prestupovom období. Toto meno nejak obzvlášť v spojitosti s Kataláncami nerezonovalo, takže je to zatiaľ nová informácia.

Šikovný útočník má rovných 180 centimetrov a patrí aj k pomerne dobre rýchlostne vybaveným hráčom. Albert Soler si ho vybral aj na základe jeho výsledkov v Brazílii, pričom by nemal stáť ani príliš veľa – SPORT informuje o čiastke 20 miliónov eur.

Nie je tajomstvom, že ak už mala Barca kúpiť mladý talent z Brazílie, tak bol favoritom číslo 1 Gabriel Jesus. Ten je však podľa dostupných informácií pravdepodobne už na ceste do Pepovho Manchestru City, ktoré za jeho služby bolo bez mihnutia oka ochotné zaplatiť úctyhodných 32 miliónov eur.

TIP | Gabriel Jesus nakoniec do City?

Možnosť získať Luana prišla po tom, čo sa vedenie stretlo s trénerom Luisom Enrique a diskutovali o probléme, ktorý ohľadom štvrtého útočníka nastal. Ten mal funkcionárom opäť prízvukovať, že je s Denisom Suárezom spokojný, no ráta s ním na pokrytie krajov útoku, zároveň však dúfa aj v to, že sa Blaugranas podarí podpísať aj alternatívu za Luisa Suáreza.

Luan patrí k obľúbencom fanúšikov svojho klubu, ktorí sú považovaní za snáď najnáročnejších fanúšikov v Brazílii. Okrem Barcy sa ale o jeho služby zaujímajú aj iné mužstva.

23-ročný hráč pritom od prestupu do Európy ďaleko nemal. Vážne sa o jeho služby zaujímal Leicester, jednania však stroskotali. Barca má momentálne čas na rokovania, hráč je totiž súčasťou tímu, ktorý sa v Riu bude snažiť vybojovať zlato. Podľa nedávnych skúseností by ale Barcelončania mali byť akčnejší.

zdroj: sport.es
foto: sport.es
video: youtube.com

Sabuliak

18
2016-07-31 21:27:31

Nepride mi to ako najlepsia alternativa... Hrac ma potencial ale sedenim na lavicke by nic nedokazal :) ja som za ochotneho starsieho pana

buldozer

11
2016-07-31 21:47:54

Lepsi by bol hrac ktory by mohol striedat niekoho z MSN pri poklese formy. Ked take drevo ako Munir mohlo hrat v 18 zapasoch, tak lepsi hrac by dostal sancu aj 30x, ak by bol lepsi nez Neymar bez formy.

blauigrana

-9
2016-07-31 23:06:48

zabil

blauigrana

-5
2016-07-31 23:59:25

Aduriz by bol top

Aministrator

12
2016-08-01 07:54:54

každý mladík za MSN bude len zabíjať svoje potenciál sedením, ...treba skúseného hroťáka po 30 r. a čístého vysokého hroťáka ako zároveň súčasť alternatívneho systému hry. napr. ten Goméz by nebol zlý, alebo van Persie ak by znížil plat, mladé neskúsené ucho je nám zbytočné to máme na lavičke alebo v Béčku...

Aministrator

1
2016-08-01 07:55:41

* ale čistého

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.