Pred zajtrajším zápasom, v ktorom sa rozhodne o tom, kto získa Španielsky superpohár, sa na tlačovej konferencii objavil lodivod Blaugranas Luis Enrique. Astúrijský manažér sa pochopiteľne nevyhol ani otázkam ohľadom odchodu Claudia Brava, ktorého prestup do Manchestru City je už podľa SPORTU istý.

Špekulácie

"Je tu až príliš veľa hypotéz. Viem, že špekulácii je veľa a boli by ste radi, keby som sa do tejto hry zapojil, no to neurobím. Zaujíma ma len finále."

Mieri Bravo do City?

"Dobrá otázka. Odpoviem podobne ako na tú prvú: koncentrujem sa len na Superpohár."

Situácia brankárov

"Všetko to sú hráči prvého tímu. Páči sa mi, keď mám v kádri troch brankárov. Neexistuje tu žiadny tajný recept. Vy jednoducho musíte posúdiť situáciu ohľadom vašich hráčov. Myslím si, že mi už bolo položených otázok viac než dosť. Môžete si vybrať z viet, ktoré som povedal predtým."

Príde do Barcelony Alcacer?

"Nebudem hovoriť o konkrétnych hráčoch, ktorí nie sú v Barcelone. Bolo by to pre vás nudné. Myslím si, že niektorí hráči prídu a niektorí odídu."

Barca ešte nikdy nestratila dvojzápas, v ktorom prvý duel vyhrala 2:0

"Či ma to upokojuje alebo znepokojuje? Som skôr optimista, štatistiky ma netrápia."

Zdravotný stav ter Stegena

"O tom, čo sa dostane na povrch, rozhodujú tréneri, doktori, no predovšetkým hráči. Ter Stegen si informáciu o tom, ako dlho bude chýbať, neprial zverejniť. To, kedy bude pripravený hrať, sa dozviete v správny čas."

TIP | Ter Stegen: Niet času nazvyš

Nová Sevilla?

"Očakávam tú istú Sevillu. Veľké tímy sú charakteristické tým, že hrajú podobne doma i vonku. Aj napriek šesťdesiatim či osemdesiatim tisíckam fanúšikov by hra nemala byť iná. Očakávam náročný zápas, naše poňatie hry však ostáva rovnaké, budeme tlačiť, tlačiť a tlačiť. Budeme sa snažiť presadiť v súbojoch jeden na jedného, rovnako tak sa posnažíme presadiť svoj štýl hry."

Zdroj: fcbarca.com
Foto: archív, fcbarca.com

jjnovo

-12
2016-08-16 17:03:24

Ať Šitčestr Šity o Bravovi ani nepřemýšlí...
Jinak snad se MATS vrátí co nejdříve. :)

Sabuliak

10
2016-08-16 18:59:25

Mister tlacoviek ! Toto novinari isto pocut nechceli :D

Roman7

2
2016-08-16 22:27:46

je to fakt trapne tiez sa nevie vyjadrit narovinu radsej tam bude mlzit ako male decko co snad nema prehlad o tom co sa mu deje v muzstve ak je hrac na odchode preco to nepovie ako chlap na plne gule a hotovo treneri a hraci jebu na novinarov kraviny ale mozu si za to ciastocne sami takymito hlupomi vyrokmi

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.