Barca dnešný náročný duel zvládla a z pôdy Leganés si odnáša mimoriadne cenné tri body. Po skončení stretnutia nadšenie z víťazstva neskrývali ani hráči Blaugranas, spokojní boli podľa vyjadrení aj Luis Suárez a Rafinha.

"Je dobré, že to bol kompletný zápas. Prekvapili nás takýmto štýlom hry, no my sme po minulotýždňovej porážke vedeli, že bude mimoriadne dôležité zaknihovať víťazstvo," vravel Suárez, ktorý sa chcel vyjadriť aj k diskusii, ktorá aktuálne prebieha v Španielsku, podľa mnohých totiž Neymar svojím herným štýlom zámerne provokuje súperov.

"Ney má svoj štýl hry, vie o tom celý svet. Dnes sa nedopustil ničoho nemiestneho," tvrdil uruguajský útočník, ktorého vystriedal v priebehu druhého dejstva Paco Alcácer.

Na otázku, či mu neprekážalo, že ho Luis Enrique stiahol z hry predčasne, odpovedal diplomaticky. "Je to v poriadku, sme ľudské bytosti a naše telá potrebujú oddych. Podobne ako celý tím tomu úplne rozumiem," dodal.

K duelu sa vyjadril aj Rafinha

"Leganés začalo veľmi dobre, napádalo veľmi vysoko. Hrali tvrdo a nebolo to pre nás jednoduché, no našťastie sme mali dostatok potrebného priestoru a boli sme schopní skórovať, s tridentom góly prichádzajú prakticky vždy," tvrdil zlatý medailista z Ria 2016 pre beIN Sports.

"Som mimoriadne spokojný s výsledkom, tromi bodmi a mojím gólom. Zápasy vedia byť po fyzickej stránke náročné, no taký je futbal. Sme pripravení na všetko," zakončil.

Zdroj: mundodeportivo.com, sport.es
Foto: mundodeportivo.com, sport.es

2015treble

25
2016-09-17 16:28:47

Rafinha dnes podľa mňa druhý najlepší na ihrisku, pomáhal vzadu I v predu,udržiaval loptu,dovolil si jeden na jedného plus krásny gól,ktorý si sám vypracoval,takéto zápasy sú pre neho ideálne,súper papierovo ľahší,má si s kým prihrať,keď niečo pokazí je tam silná obrana a tento post mu vyhovuje Na ťažšie zápasy ešte nemá nie je si tam taký sebaistý,ale keď bude pokračovať,tak v budúcnosti výborný hráč opäť veľká škoda,že vypadol minulý sezónu na tak dlho

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.