Katalánci včera s Atléticom Madrid len remizovali 1:1. Hráči však zlý zápas neodohrali, mali len smolu, kým Los Colchoneros ako zvyčajne dobre bránili a so šťastím strelili aj gól. Denník Sport nakoniec výkon hráčov FC Barcelona ohodnotil nasledovne.

Ter Stegen - 8

S gólom Correu veľa urobiť nemohol. Strelec mal množstvo šťastia a hrala s ním aj žrď. Na druhej strane skvele zasiahol pri strele Carrasca a potom aj pri zakončení Godína. Počas zápasu takisto výborne rozohrával nohami.

Sergi Roberto - 9

Pokračuje vo výbornej forme. Zakaždým, keď sa po svojej strane rozbehol, narobil súperovi problémy. Jeho prihrávky boli na vysokej úrovni a súhra so spoluhráčmi takisto. Vždy hľadal Messiho. Po Messiho stiahnutí však klesla aj výkonnosť Sergiho Roberta.

Piqué - 9

Najlepší hráč Barcelony. Pri vyrovnávajúcom góle Atlética mal kusisko smoly, keď mu lopta prešla pomedzi nohy, no jeho výkon počas celého zápasu spĺňal najprísnejšie kritéria. Takmer aj strelil gól, chýbalo veľmi málo. Zápas odohral s talentom a inteligentne.

Mascherano - 7

Predviedol skvelý blok, ktorým Gameirovi zabránil v strele, no vyrovnávajúci gól Atlética prišiel potom, čo sa pošmykol. Correu totiž nechal zoči voči Ter Stegenovi.

Alba - 7

Ľavý bek neustále bojoval. Jeho rýchlosť pomohla Neymarovi nachádzať si voľný priestor. Darilo sa mu to predovšetkým v prvom polčase. Po prestávke nebol tak viditeľný, zaujal najmä strelou, ktorá mala gólové parametre. Tesne minul.

TIP | Luis Enrique: S takým kalendárom je o Messiho ťažké dbať


Busquets - 6

Nebol to pre neho jednoduchý zápas, pretože okrem hráčov Atlética mu problémy narobila aj chrípka. Nakoniec musel hneď na začiatku druhého polčasu striedať.

Rakitič - 8

Dobre spolupracoval s útokom, zároveň si dával pozor na defenzívne povinnosti. Odohral vynikajúci prvý polčas, kedy aj skóroval. Výkonom v druhom polčase upadol, napriek tomu neprestal bojovať o každú loptu.

Iniesta - 8

Najlepší výkon v tejto sezóne. Výborným centrom ponúkol Rakitičovi možnosť skórovať. Oveľa lepšie odohral prvý, než druhý polčas, no aj po prestávke udával zápasu tempo.

Messi - 7

Argentínčan sa v zápase bohužiaľ zranil. Do tejto chvíle však bolo poznať každý jeho pohyb. Zápas mal plne v rukách. Neskôr pri pohľade na bolestivé grimasy na lavičke bolo jasné, že si od futbalu na niekoľko týždňov oddýchne.

Suarez - 6

Hral proti Godinovi, ktorý ho pozná veľmi dobre. Nemal to jednoduché. V každom prípade ho bojovný duch neopustil. Práve to ho zdobí v každom zápase. Hoci sa veci nevyvíjajú dobre, neprestáva bojovať. Nikdy.

Neymar - 8

Útok sa točil okolo neho a zvlášť po Messiho striedaní. Nič kontroverzné na trávniku neurobil. Pripísal si na konto aj pár štipľavých striel, no neujala sa ani jedna.

TIP | Suarez vracia Felipemu Luisovi úder


Náhradníci

André Gomes - 5

Stále prechádza procesom adaptácie. V tomto zápase nahradil Busquetsa na poste pivota.

Turan - 6

Tureckému reprezentantovi nemôžeme vyčítať nič. Je zrejmé, že to nie je Leo a na výkone mužstva to bolo badateľné.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Ladislavvs

15
2016-09-22 15:08:36

Mascherano 7?? Dal by som mu tak 3-4. Suaréz možno tak 2-3 veď ho celý zápas nebolo vidieť, mal minimum dotykov s loptou. Rakitič o stupeň viac teda 9. Pre mňa včera naj: Pique, Rakitic, Busqets, Roberto, Iniesta.

martin27

17
2016-09-22 15:31:25

Proti atletiku neni mozne abi bol vydet hrotovy utocnik ked je aj griezman na 16ke

Ladislavvs

6
2016-09-22 15:35:46

Ok, tak im povedz, nech ho tam nabudúce ani nedajú, nech hrajú 10.

nepalko

0
2016-09-22 22:40:47

Martin27,síce máš ešte len 12 rokov,čiže si šiestak,alebo siedmak,ale vybrané slová sa už učia skôr,ako v šiestej triede,nie? Aj ja som bol najhorší z diktátov v triede,tak ako aj ty,ale dá sa to zlepšiť,napraviť,ked sa troška posnažíš :-) ...

Neyo11JR

19
2016-09-22 15:09:56

Už len kvôli výkonu Iniestu si nezaslúžili stratiť 2 body

majo111

7
2016-09-22 17:01:15

pique bol fantasticky on je najelegantnejsi obranca akeho som za posledne roky videl preto nechapem ako niekto tvrdize ramos je lepsi ved on kazdu druhu loptu odkopava do blba pique aj tie najtazsie situacie riesi fotbalovo aj ked je to riskantne ked hraju vedla seba v repre tanm je ten rozdiel vidiet okamzite. taky elegan byval paolo maldini

bastian

-9
2016-09-22 17:47:27

lenze pique nevie bojovat za svoj tym a nakopnut hracov ked sa prehrava tak ako ramos a preto sa mu nikdy ani zdaleka nepriblizi

Federer

0
2016-09-22 19:33:51

1. problem : Busquets nemá vo svete náhradníka - konkurenciu = ani v Barce. 2. problém : Messi taktiež nie. Výpadok oboch behom 5-6 minút a ihneď 2 min. potom gól Atletica. Kto ich nahradí nielen teraz ale o 3-4 roky ? La Massia akosi neprodukuje a keď ano, vedenie predá hráčov zadarmo (Bellerin, Thiago, atď., atď., atď.)

Federer

4
2016-09-22 19:34:44

@ Pique : jednoznačne hviezda a to nielen včera.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.