Xavi Hernandéz bol hosťom programu 'El Partidazo'​ na rozhlasovej stanici COPE. Bývalý kapitán Barcelony komentoval zápas s Realom Madrid a taktiež sa vyjadril aj k Zlatej lopte.

Messi zatiaľ nepredĺžil zmluvu

"S Leom som po celú dobu v kontakte a vidím, že je šťastný a spokojný. O novej zmluve som sa s ním nerozprával, no on vie, že Barcelona je pre neho najlepší klub a nevidím ho nikde inde. Ak by som stávkoval, určite by som nestavil na to, že uvidím Messiho v inom klube."

El Clásico

"Je to vždy iný druh zápasov. Môžete byť 20 bodov od Realu Madrid a odohrať výborný zápas alebo naopak, nezáleží tu na tom, ako ste zahrali na Anoete. Možnože je ale o trochu väčší tlak na Barcelone, pretože na nich strácajú v tabuľke šesť bodov."

Návrat Andrésa Iniestu

"Iniesta je pre Barcelonu kľúčovým hráčom. Hovorí sa, že mužstvu chýba kontrola a schopnosť upokojiť hru, pričom práve tým disponuje Andrés."

Piquého ambície byť prezidentom

"Piquého vnímam ako človeka s líderskými schopnosťami. Dosiahne všetko, čo si zaumieni. Ja ako tréner a on prezident? Bol by to sen. Je to myšlienka, ktorá mi lieta hlavou."

TIP | Luis Enrique: Dnes budem spať pokojne

Zlatá lopta

"Ak sa pozrieme na získané tituly, favoritom na výhru je Cristiano Ronaldo. Ak ale hovoríme o najlepšom hráčovi na svete, pre mňa je to bez pochýb Messi."

zdroj: sport-english.com

foto:elconfidencial.com

buggo

6
2016-12-03 10:07:39

legenda!

F.C.Barcelona

5
2016-12-03 10:20:38

To by bol fakt že sen keby že je to tak v skutočnosti. Ale podľa mňa sa toho jedného dňa dočkáme. Xavi neraz povedal že by chcel trénovať Barcu a Pique zase že by chcel byť prezidentom :D

cruyff

8
2016-12-03 10:26:16

chlapče, mal si ešte hrať u nás, chýbaš nám...visca..

Cingi

7
2016-12-03 11:14:57

Isto by mal byť prezidentom klubu Piqué! Neboji sa hajiť svoje názory

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.