Záložník Espanyolu Barcelony David López komentoval nadchádzajúce derby Barcelony. Hráč, ktorý posledné dva roky strávil v SSC Neapol má opäť šancu postaviť sa proti Barcelone.

Espanyol je schopný veľkých vecí

"Myslím si, že je ten správny moment, pretože mužstvo si je vedomé toho, že dokáže veľké veci. Prežívame skvelé obdobie či z hľadiska morálky alebo sebadôvery. Mali by sme to využiť, ale bez povyšovania sa. Musí stáť nohami pevne na zemi a byť skromní."

Zápas

"Derby je derby. Kto sa na takýto zápas neteší, ten v ňom nikdy nehral alebo nevie, čo to je. Musíme zo seba dať viac ako je možné."

TIP | Dilema pred Espanyolom - Rakitič alebo Gomes?


Taktika na Barcu

"Nemôžeme po celý zápas len brániť, pretože z niektorej akcie súper predsa len gól strelí. Je to ťažké, pretože Barca súpera tlačí na vlastnú polovicu, ale pokúsime sa ju vytiahnuť od pokutového územia a využiť šance, ktoré budeme mať. Podstatné je, aby sme vytvorili blok a hrali jednotne. Čím vyššie budeme získavať lopty, tým menšiu vzdialenosť je nutné prekonať, aby sme sa dostali k bránke."

Agresivita v posledných zápasoch

"Nechcem o tom hovoriť. Je to jednoducho zápas, samozrejme, že výnimočný, ale nie kvôli agresivite. Pokúsime sa vyhrať, čo sme sa snažili aj v posledných zápasoch."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

triton

3
2016-12-15 14:12:50

kokotiny

anko1963

2
2016-12-15 14:16:09

Dať zo seba viac ako je možné je nemožné.

Fazy

0
2016-12-16 12:52:35

Espaňol už dlhé roky považujeme za druhý Real. Keď hrajú s Realom tak sa iba potulujú po trávniku, ale proti Barci to sú zákerné a provokatívne hovädá. Budú nás celý zápas okopávať a provokovať, len dúfam, že nám nezrania dôležitých hráčov základu. Verím však, že aj tak vyhráme. Dôležité bude dať rýchlo gól aby sme sa upokojili a potom to už bude dobré. Bral by som výsledok 4:0 pre nás.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.