Barcelona dnes spravila fanúšikom, ktorí sa rozhodli počas týždňa v takej neskorej hodine merať cestu na štadión, veľkú radosť. Gólová exhibícia prítomných bavila a nás pred obrazovkami tiež. Veď vyhrať 7-0, to je vždy veľká vec!

Absolútnou hviezdou číslo 1 bol v zápase Turek Arda Turan. Ten sa veru so súperom nemaznal a rozstrieľal ho svojím hat-trickom, pričom najmä posledný presný zásah stál skutočne za to. Pozrite si ho znova, potom však nezabudnite ani na Semafor, v ktorom, ako sa hovorí, niet o čom. Gólové momenty zas nájdete tu.

Zelená: Predvianočná exhibícia

Veru tak, dnes niet o čom. Barca sa proti Alicante, ktoré hralo v rozostavení 6-3-1, spočiatku presadzovala len ťažko, no po Digneho prvom góle v novom drese sa to zlomilo a celé to už šlo jednoduchšie. Súper húževnato bránil, nadobro ho však zlomil Rakitičov zásah z penalty.

Dnes je toho naozaj veľa na vyzdvihnutie. To, ako sa posledné zápasy darí Ardovi Turanovi, je naozaj skvelé, tretí najlepší strelec Kataláncov sa nezaprel ani v tomto zápase a ukázal, že má skutočný strelecký inštinkt. Už pekne dávno sme neboli svedkami hat-tricku hráča, ktorý by nebol jedným z tria MSN alebo to nie je práve bradatý rodák z Istanbulu.

Ďalší na vyzdvihnutie je určite Denis Suárez. Dvojica Denis – Arda boli ozdobami zápasu a zatiaľ čo skúsenejší z nich dával góly, ten mladší robil svojimi finesami radosť fanúšikom mrznúcim na tribúnach. Rodák z Galície si okrem iného dovolil aj jasličky protihráča v jeho vlastnom pokutovom území, inak ale hlavne sršal sebadôverou, entuziazmom a futbalovým umom. Gomes? Rakitič? Turan? Rafinha? No, momentálne asi Denis.

Ak to ale celé zhrnieme, Barca dnes nemala slabinu. Je síce pravda, že sa hralo proti mužstvu z 3. najvyššej španielskej súťaže, no dobre vieme, ako k zápasom s Blaugranas iné tímy pristupujú. Sústredená a koncentrovaná obrana Hércules dala zabrať, inak to ale bola brnkačka, čo však tentoraz bolo chvalabohu kvôli veľmi dobrým výkonom domácich hráčov, pochvalu si zaslúžia všetci od Cillessena, až po premiérovo skórujúceho Paca Alcácera. Chlapci si za tento výkon zaslúžia v pokoji užiť pár dní počas sviatkov. Prajeme im to!

zdroj: forcabarca.sk
foto: forcabarca.sk
video: youtube.com

Ortiz

33
2016-12-22 07:01:25

Arda letos forma jak bejk

Willy

4
2016-12-22 08:50:24

Vcera super vykon, vyborne Arda, D.Suarez, Rafinha , obrana ako celok , standard Rakitic, ale Paco a Andre zatial ma nepresvedcili ... hlavne Andre, no mozno to je tym , ze nefandim Portugalcom ako takym , no bude to asi kvoli niektorim clenom portugalskej repre ... ale i tak zatial ma nepresvedcil ... a Paco stale potrebuje cas.

Willy

8
2016-12-22 08:51:46

Podotykam... urcite si ho raz oblubim , myslim Andreho ... vsak je Cule... :-)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.