Hráči FC Barcelona majú za sebou náročný futbalový rok 2016. V uplynulých dvanástich mesiacoch sa im podarilo získať tri trofeje, aby následne teraz dostali zaslúžené voľno. Dokedy budú dovolenkovať Messi, Neymar, Suárez?

Barca včera nastúpila do svojho posledného duelu v tomto kalendárnom roku, keď sa jej podarilo na domácom štadióne zdolať Hércules. Do stretnutia s dovolením trénera nezasiahli Messi, Piqué, Neymar a Suárez, ktorí dostali predčasné voľno. Ostatným hráčom sa dovolenky začínajú dnes, pričom platné budú až do 30. decembra, teda pokiaľ nerátame Juhoameričanov. Leo, Ney, Sua a pravdepodobne tiež Mascherano sa naspäť do Katalánska vrátia až 2. januára. Cieľom klubu je, aby hviezdy z iného kontinentu strávili Nový rok vo svojich krajinách, v okruhu rodiny.

TIP | Guti: Aj Modrić by dokázal to, čo Messi

Čo nám teda ostáva dodať? Dúfajme len, že futbalisti načerpajú počas sviatkov potrebnú energiu na to, aby podávali mimoriadne tak kvalitné výkony, aké sa im darilo predvádzať v tomto roku. V tvrdom zápolení o zisk trofejí sa odzrkadlí každá maličkosť, dôležitá môže byť aj pohoda nadobudnutá poriadnym oddychom v pohodlí domova.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: archív, mundodeportivo.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.