Po extrémne náročnom dueli na San Mamés prichádza na rad El Madrigal. Barca sa zajtra stretne s dobre hrajúcim Villarrealom, ktorý sa túto sezónu pýši výborným útokom, no i obranou. Liga sa vracia!

Pred novinárov sa dnes posadil aj Luis Enrique, ktorý dostával otázky logicky aj ohľadom zápasu s Athleticom, no na rad prišla aj otázka o jeho ďalšom zotrvaní v klube, teda o predĺžení jeho kontraktu.

Vyťaženosť Barcy

"Do zápasov vstupujeme s maximálnym nasadením."

Môže aj Barca chybovať?

"Určite áno. Neexistuje klub, ktorý by vyhral všetky zápas v La Lige. Stále nám zostáva veľa do konca."

Ťažký súper Villarreal

"Plán, ktorý mám, zostane rovnaký i naďalej. Vieme, že nám môžu spôsobiť veľké problémy."

Agresia Aduriza voči Umtitimu

"Hocijaká vec, ktorá sa stane a dá veci do poriadku je dobrá, no ja preferujem hodnotiť skôr iné veci."

San Mamés

"Okrem výsledku sa mi páčilo, čo som videl. Hrali sme dobre v útoku i obrane, myslím, že sme spravili dostatok pre to, aby sme dosiahli aj lepší výsledok."

Kľúč k víťazstvu nad Villarrealom

"Páčilo by sa mi, keby ho poznám. Budú chcieť loptu tak ako my, čo znamená, že budeme byť veľmi pozorní pri pressingu. Bude to zápas veľmi komplikovaný. Dôležité bude, aby sme v takomto stretnutí proti takémuto súperovi dokázali mať loptu viac na svojich kopačkách my."

Výhody a nevýhody vysokého pressingu

"Risk tam je, môžete stratil loptu, no ak prekonáme vysoký pressing, tak budeme mať oveľa viac priestoru vpredu. Je tu veľa premenných, ktoré musíme brať do úvahy a správne ich potom reflektovať na ihrisku."

Možný trest pre Piquého, žiaden pre Aduriza

"Nemám k tomu veľa čo dodať, nemôžem sa vyjadrovať k niečomu, čo sa zatiaľ ešte nestalo."

Neymar

"Myslím, že sa určite opäť vráti k strieľaniu gólov. Čo sa týka Neymarovho prínosu, je tam viac pozitív ako negatív. Má dobrý sezónu."

Nová zmluva

"Máte pravdu, nebudem o nej hovoriť."

zdroj: mundodeportivo.com
foto: mundodeportivo.com archív

2015treble

15
2017-01-07 14:21:56

Asi ako skončí Barcelona túto sezónu s trofejami,ak vyhrá aspoň jednu možno zostane a ak nie,tak je väčšia pravdepodobnosť,že odíde preč,ak mužstvo nepôjde s výkonmi hore,tak asi možno nemá čo Barcelone čo ponúknuť,ale je to iba môj názor,pravda je zas,že prišlo 6 mladých hráčov,ktorí ešte nepodavajú až také výkony aké by si želá Enrique,ale je to aj o ostatných ako sa k tomu postavia

tunno

1
2017-01-07 16:05:54

3 roky je pre trénera Barcelony tak akurát.

myuren

2
2017-01-07 16:24:53

To nemusí byť nevyhnutne pravda. I keď história potvrdzuje tvoje slová, ja stále chcem veriť tomu, že príde niekto, kto bude mať v šatni prirodzenú autoritu a nie vybudovanú. V tomto sa spolieham na Xaviho, ktovie ale zas aké budú jeho manažérske schopnosti a či sa dokáže prispôsobiť vývinu futbalu ako takému. Bude to zaujímavé.

cantres

-2
2017-01-08 11:11:13

kurzové sázení, velmi spolehlivé informace http://ventese.blogspot.cz

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.