Dnes nás čaká prestížny súboj a súčasne ďalší zápas skupinovej fázy Ligy Majstrov, kde si na Allianz Stadium zmeráme sily s talianskym Juventusom Turín. K mikrofónu sa postavil Ivan Rakitić, ktorý nám povie svoj názor na nadchádzajúce stretnutie.

"Chceme vybojovať prvé miesto a tým spečatiť postup. Taktiež ale chceme odohrať dobrý zápas, ktorý by nám dodal sebadôveru a pokoj do zápasov, ktoré nás čakajú. Zatiaľ sme sa nedopúšťali väčších chýb, sme na správnej ceste a darí sa nám."

"Či sú potrebné posily? Zatiaľ sa nám darí v Lige Majstrov darí a ja osobne dôverujem svojim spoluhráčom na 100%. Stále ašpirujeme na víťazstvo vo všetkých súťažiach."

"Messiho predĺženie? Leo sám dobre vie, akú hodnotu pre klub predstavuje ako najlepší hráč a ja pevne verím, že tu ostane už navždy."

TIP | Valverde: Bude to súboj štýlov


"Nebola to žiadna náhoda, že sme oslavovali v Paríži, no podarilo sa nám už raz oslavovať aj tu v Turíne. Vieme však, aký je Juventus silný. Tešíme sa na zápas."

"Svoju miestenku na svetový šampionát by som rád prenechal Buffonovi. Keď ho vidíte plakať, chce sa vám plakať tiež. Je veľkou ikonou svetového futbalu."

"Je jasné, že našu hru musíme ešte zlepšiť, no budem spokojný aj s našou aktuálnou, ak nám pomôže vyhrať všetky zápasy."

"Príchod Özila? Bol by skvelou posilou a ja verím v Barcu, že sa stále rozhodne správne a podpíše len tých najlepších hráčov. Svojim spoluhráčom však dôverujem na 100%."

"Nie je ľahké zmeniť kouča a prísť o hráča ako je Neymar. Kúsok po kúsku bude naša hra stále lepšia a onedlho budeme žiariť ešte viac. Chceme stále viac, no zatiaľ ma to nijak neznepokojuje."

"Nemôžem vám na 100% potvrdiť, či Messi podpíše predĺženie, chápem však tlak fanúšikov. Musíme rešpektovať jeho rozhodnutie..."

zdroj: vivabarca

Vendeta

29
2017-11-22 09:56:24

"Svoju miestenku na svetový šampionát by som rád prenechal Buffonovi. Keď ho vidíte plakať, chce sa vám plakať tiež. Je veľkou ikonou svetového futbalu."

CHARAKTER a velký sympoš.

anko1963

6
2017-11-22 12:59:55

Či Messi podpíše alebo podpísal? Čudujem sa, že sa doteraz k tomu nevyjadril sám Messi alebo jeho otec a nechávajú miliony fanúšikov v napätí a neistote. Ved keby už podpísal, snád by nejaké detaily zo zmluvy vyšli na svetlo božie. Zvláštne.

LIO11

7
2017-11-22 14:43:10

Messi čaká, dobre vie, že naša záloha nie je na úrovni ostatných velkoklubov záloha je motorom každého mužstva,ak chce byť Leo na vrcholovej úrovni musí už v prvom rade myslieť na seba,vek nezastavíš,ťahal barcu roky,teraz by mu to mala barca vrátiť v podobe kvalitnej zálohy aby sa mohol venovať svojmu streleckému potenciálu.

Maskaral

0
2017-11-23 00:23:30

Napisal si uplnu hlupost si spomen tie roky ktore spominas aku mala batca zalohu ;)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.