O krok bližšie ku titulu. V Primere División majú futbalisti FC Barcelona už fantastický dvanásťbodový náskok, pričom svoju dominanciu potvrdili i vo včerajšom súboji s CD Leganés. Katalánci vyhrali pomerom 3-1. 

André Gomes

"To, že ma s ním porovnávate, je fantastické, avšak Busquets je len jeden, a to vieme veľmi dobre všetci. Nič to, každopádne, nemení na tom, že tvrdo pracujem, aby tréneri vedeli, že so mnou môžu zakaždým počítať."

"O svojej budúcnosti neuvažujem. Užívam si to tu naplno, žijem snom, ktorým chcú žiť všetky deti na svete."

Ivan Rakitić

"Všetci hovoria o Messim, a to má svoj dôvod. Keď prídem domov, budem o ňom diskutovať taktiež."

"Na tom, že sme trošku poľavili, nie je nič nezvyčajné, vyštartovali sme totiž v mohutnom rytme, keďže podchytiť začiatok zápasu bolo kľúčové. Musíme si ale zobrať to pozitívne, získali sme tri dôležité body a počas veľkého percenta minút sme predviedli veľmi kvalitnú hru."

"Sily treba hľadať aj tam, kde nie sú. Nie je to pre nás nič nové, na všetkých frontoch, vo všetkých súťažiach, pôsobíme vždy. Nemáme čas ani len na to, aby sme sa mohli sťažovať."

"Z vyrovnania rekordu sa tešíme a sme na to hrdí. Je to súčasťou Barcy, stelesňuje to, čo Barca znamená. Keď sme to navyše ešte dokázali my, je to omnoho príjemnejšie, no príliš veľkú dôležitosť tomu dávať nemôžeme, lebo už o tri alebo štyri dni tu je ďalší zaťažkávajúci duel s Rímom."

Zdroj: sport, marca
Foto: sport, marca

Akadashi

15
2018-04-08 13:10:50

Gomes se mi směrem dozadu líbil a líbilo se mi, jak zastupoval Semeda, když se vydal dopředu. V útočné fázi nebyl tak kreativní, ale od toho tam máme Messiho, Coutinha a Dembeleho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.