Na fanúšikov toho najlepšieho španielskeho futbalu čaká už zajtra šláger šlágrov, v dueli La Ligy Santander na seba totiž narazia futbalisti FC Barcelona a Realu Madrid. Pred stretnutím na tlačovej konferencii nechýbal manažér blaugranas Ernesto Valverde. 

Motivácia, hoci o osude ligy už je rozhodnuté

"Clásico je stále Clásico a tento súboj je v konečnom dôsledku dôležitý pre ďalší vývoj celej sezóny, aj keď, našťastie pre nás, meno šampióna už je známe. Je samozrejmé, že naším cieľom je zvíťaziť, rolu nehrá naše postavenie v tabuľke a pre nich to je podobné. Či už pre situáciu, v ktorej sa nachádzame, alebo rivalitu... Prichádzajú s jednoznačným motívom zmenšiť svoj bodový náskok, a tak na nás čaká dobrý zápas."

Ulička slávy

"O tom sme už hovorili veľa. Akokoľvek mnoho sa však o tejto téme rozpráva, nie je ani trochu dôležitá. Z môjho uhla pohľadu je všetko v maximálnom poriadku, opakujem, nie je to pre nás vôbec dôležité."

"Bezkofeínové" Clásico

"Mne by sa páčilo, keby bolo takéto Clásico vždy, pretože sme už v pozícii víťaza. Ľuďom by sa azda pozdávalo viac, keby sa o niečo hralo, no mne sa to páči takto."

Iniesta

"O jeho rozhodnutí som sa dozvedel asi pred mesiacom, možno pred mesiacom a pol. Pochopiteľne som však nechcel povedať nič. Vymenili sme si svoje pocity, myslím si, že to mal veľmi dobre premyslené. Nebola to teda diskusia, v ktorej by som sa ho snažil o niečom presvedčať, najlepšie o svojej budúcnosti musel rozhodnúť on sám."

La Liga vs Liga majstrov

"My, tréneri, si La Ligu nesmierne ceníme, to nebudem popierať. Definuje to celú sezónu. Sú manažéri, ktorým sa darí v Lige majstrov, zlé to nie je ani v domácej súťaži, no ročník nedokončia. Pozrite sa napríklad na Berizza. Primera División je súťažou, v ktorej sa rozhoduje o všetkom a drží ťa pri živote. Z Champions League môžete vypadnúť pre jednu nešťastnú náhodu."

Gomes a Semedo

"Dúfame, že na Majstrovstvá sveta pôjdu obidvaja. Nélson tu má za sebou svoj prvý rok, bol nútený adaptovať sa na úplne rozdielny štýl hry. Nesmierne nám pomáhal svojou rýchlosťou, má obrovskú moc, čo sa defenzívnej stránky týka, a po boku Sergiho Roberta rástol. V prípade Andrého, v tejto sezóny boli okamihy, keď hral viac, i také, keď dostával šancí menej."

Griezmann

"Je to hráč iného klubu, a tak sa na jeho adresu nebudem vyjadrovať. Naozaj neviem, či niečo o jeho budúcnosti vie Suárez, avšak ja nie."

Zdroj: marca
Foto: marca, md

MessiJeBuh

8
2018-05-05 22:35:14

Doufám. Ze jakmile začne nová sezóna, tak dostane o hodně více minut Dembélé a Semedo, jelikož oni mají neskutečný potenciál

Andrejomus

2
2018-05-06 00:12:32

Dembele najprv musí prestať papať McDonald's....

ADMINJEKOKOT

0
2018-05-06 21:49:23

ADMIN TY KOKOT ZAKOMPLEXOVANY SKAREDY AKO SUAREZ A MALY AKO MESSI VYFAJCI MA

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.