Včerajší zápas na Camp Nou mal takmer všetko. Zápas plný kontroverzií a gólov priniesol divákom zážitok. Barca je po zápase spokojná, pretože aj napriek vylúčeniu Sergiho Roberta dokázala neprehrať. Niektorí hráči zahrali lepšie, niektorí horšie - viac už v hodnotení.

ter Stegen - 7

Nemecký brankár pomáhal tímu v s rozohrávkou a na konto si pripísal aj niekoľko dobrých zákrokov. S gólmi nemohol urobiť nič.

Sergi Roberto - 4

V prvom polčase bol v tíme platným hráčom, ale úplne detinsky sa nechal vylúčiť, keď ho vyprovokoval Marcelo. Tímu zavaril a Valverde musel po polčase úplne zmeniť taktiku.

Piqué - 7

Obranca bol pod tlakom súpera takmer po celý zápas, ale svoju úlohu si zastal. Vyhral 7 duelov, vyšli mu všetky sklzy.

Umtiti - 6

Bale mal byť po faule na Umtitiho vylúčený, nedostal ani žltú kartu. Francúz si ale počas celého zápasu snažil zachovať chladnú hlavu. V defenzíve neraz pomohol.

Alba - 5

Obrancovi tento zápas nevyšiel úplne podľa predstáv. Nacha na svojej strane nedostal pod tlak napriek tomu, že sa párkrát ocitol v dobrej pozícii. Mal byť vylúčený, pretože chytil Modriča pod krk. Takisto v pokutovom území fauloval Marcela.

Rakitič - 8

Chorvát na druhej strane odohral vynikajúci zápas. 93% jeho prihrávok našlo adresáta, v strede poľa pomohol tímu pri cirkulácii lopty. Veľký vplyv na hru mužstva mal s loptou, ale aj bez nej.

Coutinho - 5

Hral predovšetkým na pravej strane, no takmer nemal loptu na kopačkách. Snažil sa tak aspoň presovať. Po prestávke ho Valverde stiahol z taktických dôvodov, pretože Sergi Roberto bol vylúčený.

Messi - 9

Argentínčan opäť žiaril. Od úvodu do konca. Strelil gól, ďalšie nebezpečné situácie vytvoril. Navyše v druhom polčase pomáhal tímu ako vedel. Nabehal toho viac ako sme u neho zvyknutí.

Suarez - 8

Otvoril skóre zápasu skvelým volejom a prihral na ten druhý. Neúnavne pracoval počas celého zápasu. Zároveň sme ho videli všade tam, kde to vrelo. Svoj temperament nezaprel.

Náhradníci

Semedo - 7

Do zápasu naskočil na miesto vylúčeného Sergiho Roberta a odohral výborné stretnutie. V defenzíve bol istý a na svojej strane ponúkol možnosti aj v útoku.

Paulinho - 7

Do stredu poľa vniesol silu a rýchlosť a takmer sa zapísal aj do streleckej listiny.

Paco Alcácer - bez hodnotenia

zdroj: sportskeeda.com
foto: sport.es

LeoMessi-10

top komentár
45
2018-05-07 12:11:17

Chybí vám tam iniesta a busquets...

Michal017

top komentár
77
2018-05-07 12:31:00

Ano Leo hrál včera s úplným zapálením. Když pomstil Suareze a zajel do Ramose to byla prostě paráda :D

pedo

11
2018-05-07 12:58:01

Keby Suarez pri prečíslení prihral napravo Messimu a nie do ľavá na Paulinha, ktorý je predsa pomalší, tak mohlo byť vymaľované. Ale to je len že keby

erdzo

24
2018-05-07 13:02:20

Keby dá Messi gól zo samostatného nájazdu na Navasa tak je tiež vymaľované no nedal ten gól takže baviť sa tu o tom čo by bolo keby je zbytočné.

Dr-QQ

-1
2018-05-07 16:13:18

ter Stegen=7
Roberto=5
Piqué=7
Umtiti=6
Alba=6
Coutinho=5
Busquets=7
Rakitič=7
Iniesta=5
Messi=9
Suárez=8
Semedo=7
Paulinho=6
Paco=5

FcbMun10

4
2018-05-07 19:45:24

https://www.sportskeeda.com/... pôvodná verzia článku kde je aj hodnotenie Iniestu a Busquetsa .

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.