Chorvátsky záložník poskytol po zápase proti Malorke krátky rozhovor pre médiá. Rakitić zdôraznil, že sa v tíme cíti dobre.

Zápas

"Veľmi dobre sme pracovali, v zápase sme využívali plný presing proti mužstvu, ktoré chcelo hrať. Zaslúžili sme si takéto víťazstvo. Existujú aspekty, ktoré musíme zlepšiť, ale musíme kráčať po tejto ceste. Je veľmi dôležité, aby sme získali sebadôveru v domácich zápasoch a neskôr to dokázali preniesť aj na ihriská súperov. Prvý krok sme urobili v Madride a zlepšovať sa musíme aj naďalej."

Budúcnosť

"V posledných zápasoch sa udialo veľa. Niekedy sa stane niečo, čomu nerozumieme, ale musíme to akceptovať. Už som to prežil. Nikto vám nič nedaruje ako darček. Chcem dať zo seba všetko a pokiaľ tu môžem hrať, vždy som hovoril, že neexistuje lepšie miesto ako Barcelona, aby sme mohli naďalej získavať tituly. Je to pre mňa ideálne miesto."

Vklad do hry tímu

"Chcem si užívať hru a snažiť sa pomáhať, aby mužstvo bolo ešte lepšie. Dávam zo seba to najlepšie a ak to je také ako v posledných zápasoch, tak ešte lepšie. Som tu na to, aby som hral a využíval svoje šance, získal si dôveru trénera a spoluhráčov. Som pripravený na všetko."

zdroj: marca.com
foto: facebook

galibier

20
2019-12-08 06:39:04

Aj pre Xaviho a Iniestu bola,dali klubu vsetko a svoju velkost dokazali aj tym ze pochopili ze cas sa zastavit neda a treba uvolnit miesto novym hracom...

momo9

14
2019-12-08 07:07:34

tym že sa vratil Raketa do zostavy to vlastne znamená, že oproti min.roku v LM ked nas zosmiešnil Lpool, sme prakticky spravili len jednu zmenu. Coutinho/Griezmann nerátam, ani jeden na LK dobre nehra a zmena je teda De Jong za Arthura/Vidala. Takže tolko zmieňovaný vekový priemer v podstate zostal rovnaký

JAZVA0

4
2019-12-08 08:00:57

Neviem ako to vydíťe vy u Rakitiča ale ja stále nevidím posun od jeho zranenia, s Borusiou odohral dobrý zápas ale včera ho De Jong zatienil vo všetkých smeroch, treba len veriť že sa dostane do tej pohody v akej ho poznáme, je kreatívnej#i ako Vidal ale chýba mu výbušnosť, viac razancie, rýchlosť stále to není starý dobrý Raki

Milan87

9
2019-12-08 08:06:21

Zatienil???
Ved su spoluhráči hraju spolu každý má iné úlohy, si si vsimol že deJong hraje lepšie keď je tam s ním raketa miesto arthura?

lejsovka

0
2019-12-08 09:20:03

kokos tento človek asi nikdy nepojde preč !!!! sa preber zo sna a skonči v barcelone !!!

Camp_Nou

5
2019-12-08 09:49:18

Rakitič sa drží každej slamky len aby zostal v Barce do penzie. Nevadí mi keď ho vidím na trávniku ako striedajúceho hráča, ale vadia mi jeho pravidelné vyhlásenia, ako je mu tu dobre a čo všetko môže v Barce ešte dokázať. Vidieť ale, že nedokáže nikdy odísť ako veľký hráči. Chýba mu sebareflexia a nezaujíma ho budúcnosť Barcy. Mal by uvoľniť miesto mladým hráčom a prestať omielať blbosti. Ak je pripravený na všetko, tak Adios Raki.

2sjr

5
2019-12-08 10:48:00

Určite si zaslúži Rakitič miesto v zostave Momentálne je lepšia voľba ako Arthur. Celkovo sa mi zdalo že všetci boli behavejší a De Jong , no ten bol všade. Roberto neuveriteľná zmena k lepšiemu. Už len nech sa dajú dokopy krídla Alba zo Semedom , keďže krýdla sa nalietajú a sme kompletný

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.