Včerajšok bol v katalánskej metropole tmavým a usmokleným dňom, napriek tomu sa tento deň pre hráčov FC Barcelona príjemne rozjasnil, keďže každý z nich v tréningovom centre Ciutat Esportiva Joan Gamper dostal nové vozidlo Audi.

Prezident klubu Sandro Rosell a riaditeľ Audi España Manuel Caballero sa zúčastnili na slávnostnom odovzdávaní vozidiel jednotlivým hráčom prvého tímu. „Sme hrdí a teší nás to, že aj v ďalšom roku môžeme spolupracovať na úspechoch FC Barcelona,“ povedal Caballero. Aktuálna sezóna je už šiestym rokom, počas ktorej Audi a FC Barcelona spolupracujú a odovzdávanie nových automobilov hráčom je symbolickým gestom ich dlhoročného partnerstva.

Organizácia slávnostného ceremoniálu odovzdávania v Ciutat Esportiva nemohla byť vhodnejšia, nakoľko tréningové centrum i pôvodná zmluva medzi Barcou a Audi sa zrodili v ten istý rok. V Ciutat Esportiva, kde sa rodia hviezdy zajtrajška, sme mohli zhliadnuť hviezdu dneška, Audi Q3.

Zdá sa, že hráči stále uprednostňujú Audi Q7, či niektorí z nich ako Puyol a Busquets, športovejšie RS5.

Len nedávno bola predĺžená zmluva medzi touto automobilovou spoločnosťou a klubom do roku 2014. Audi sa stalo Premium partnerom a Oficiálnym vozidlom klubu na celom svete.

zdroj: fcbarcelona.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.